cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sem že poročena

clock-img

17.12.2006, 19:09

clock-img

lu155

pencil-img

285

evole punce se javljam po dovgem času!(so me te priprave na poroko tko zmučle de me ni blo en mesec skori na ringaraji)skratka poroka uspela blo je špica..
moja poroka mi je bla ena najlepših na vseh kar sm jih kdaj bla..vreme krasno toplo za nort skratka zabava odlična in skratka tut jst sm se prfektno počutila
rajal smo do pol 6 tko da re 1a!

dobite slikice

trinika&tomaž sončka moja

clock-img

17.12.2006, 19:12

clock-img

total

pencil-img

4453

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . pa prosim kakšno slikicouser posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

17.12.2006, 19:23

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2006, 19:23

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Čestitke, pa da bi večno trajalo.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

17.12.2006, 19:25

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image Čestitke obema ter srečen zakon,poln medsebojnega razumevanja!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2006, 19:44

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Čestitkeuser posted image user posted image in dobrodošla v klubu poročenih....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

17.12.2006, 20:03

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Živjo lu155!

Tudi jaz sem bolj na frišno poročena, zato se še čisto poisvetim s tvojimi občutki, res je "noro" doživet kaj takega, sama ljubezen. Smo pa mi bli tud do jutra, tam do 7.00 h, saj pravijo, da pošteni ljudje hodijo po svetlem domov, ne user posted image .

Za vajino poroko pa čestitke iz srca in naj vama življenje šteje samo lepe urice. 

mojeustvarjanje

clock-img

17.12.2006, 20:08

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

user posted image user posted image  Čestike user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

17.12.2006, 20:48

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

user posted image user posted image  Iskrene čestitke in vse lepo!

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

17.12.2006, 20:58

clock-img

Anonimen

Čestitam!!!!

clock-img

17.12.2006, 22:38

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2006, 06:42

clock-img

srki

pencil-img

9222

Čestitke za porokouser posted image .

clock-img

18.12.2006, 10:20

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se pridružujem vsem lepim željam.

clock-img

19.12.2006, 07:19

clock-img

Eviii

pencil-img

1974

jaz tudi čestitam user posted image user posted image user posted image

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

clock-img

04.03.2007, 18:57

clock-img

lu155

pencil-img

285

če bo ktera rabila kakršno pomoč pri izbiri nevem kirga al oblek,čevlov,prstanov,gostiln,pevcov..samega obreda bom z veseljem pomagala ter vam svetovala,saj vem kako je saj če hočeš da je to nepozaben dan morš marsikaj vložiti v to...

tko da punce kr pište vam bom svetovala!

trinika&tomaž sončka moja

clock-img

05.03.2007, 08:36

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

user posted image user posted image user posted image  jaz tudi čestitam....jaz bi bla tudi poročena, mah sej mogoče pa kdaj bom a nede user posted image user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

05.03.2007, 20:34

clock-img

ammra

pencil-img

88

Čestitke obema. Z obilo ljubezni se popeljita se dolgo, srečno in uspešno življenjsko pot user posted image user posted image user posted image !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem