cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sedem mesecev...

clock-img

02.08.2007, 11:27

clock-img

malecka

pencil-img

1665

sva bili na  pregledu šest mesecev in mi je pediatrijna rekla naj počasi  neham dojiti in sem kar malo debelo pogledala, kako saj mi mala nič ne hujša, prav nasprotno je prava bunkica 9 kg in 66 cm. moje mišlenje je to da mi bo mala že sama dala znak kdaj bo treba dodajat kaj drugega in kdaj bo pripravljena na drugo hrano. je dobro da zanemarim pediatrino mišljenje, ker mislim da jaz bolj poznam otroka kot ona. so minili tisti časi ko je bilo treba otroka dojiti čimdlje. še malo pa več ženska sploh ne bo smela dojiti?
sem se razpričala user posted image  

_____________________________

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.



clock-img

02.08.2007, 11:30

clock-img

Majabo

pencil-img

553

jst sm dojila 7 mesecev in nehala ko se je mladicku tako zazdelo
pediater mi nikdar ni omenil kaj takega kot tebi

morda zato da nebi imela problemov ko se vrnes v sluzbo?? cudno!

clock-img

02.08.2007, 11:36

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Naša pediatrinja in sestre v ordinaciji, vedno pohvalijo, ker sva se z obema dojila kar dolgo.  Dojenje prej spodbujajo kot pa kaj drugega. Je pa res, da pri 6 mesecih se začne uvajanje na gosto hrano, kar pa ne pomeni, da moraš nehat dojit. Saj v začetku se otrok vendar šele privaja novim okusom. Včasih mu bolj ustreza druga hrana, včasih pa ne. Ker pa vsaka mama najbolj pozna svojega otroka, boš tudi ti sama videla, kdaj si kljub vsej drugi hrani zaželi dojenja. In takrat mu vsekor ustreži. Če te katerakoli pediatrinja ali druga osebe napeljuje k temu, da otroku odreci zadovoljenje njegove najprimarnejše potrebe, potem ga gladko pošlji nekam, pa četudi samo v mislih. Saj prav razmišljaš.

clock-img

02.08.2007, 15:30

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Meni je zdravnica rekla že po 4m naj začnem dodajat sokce. Pa nisem. Dobro vem, da je user posted image  lahko samo dojen do 6m in se se tako odločila. Ampak po 5m mi je tamala sama dala vedet, da je pripravljena na GH. Tako da ko je bila stara nekje 5,5 sma začele.
Je pa res, da po 6m user posted image  iz tvojega mleka ne dobiva več vse pomembnih vitaminov, mineralov, železa itd, zato priporočajo, da se takrat le začne dodajat GH. Odloči se pa sama. Po moje še kakšen mesec ne bo nič spremenil, mogoče se bo le še bolj pogosto hotela dojiti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem