cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sedaj pa zamašen nosek

clock-img

08.12.2005, 20:28

clock-img

p&b

pencil-img

747

Pred kratkim sem pisala,da malemu teče iz nosa,sedaj pa imamo zamašen "šnodrast"nosek,tako je trdovraten,da ga niti s pumpico ne spravimo iz noska,je pa problem predvsem,kadar pije čajeka ali papa mlekeca na flaško,saj težko papa če je nosek zamašen,pa tudi spančka težko.V noseka mu brizgam fiziološko raztopino pa mu nič kaj ne pomaga.

Prosim za kakšen nasvet,kako se znebiti tega šmrklja iz nosa.

Hvala in LP

clock-img

08.12.2005, 20:43

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Za znebiti se šmrklja ne vem, ker je pri nas tudi bilo eno obdobje takega nosu. Malemu sem z vzglavnikom dvignila jogi vložek, da je lažje dihal, veliko sva bila zunaj, več sem zračila da ni bilo suhega zraka. Sicer pa dr. še priporočajo pitje večjih količin tekočine ter uživanje vitaminov. Po mojem se ne bomo znebili te nadloge pred morjem.user posted image

LP

clock-img

08.12.2005, 20:44

clock-img

total

pencil-img

4453

Mi mamo tudi čist poln nosek,sicer je bolj vodeno,sam mu skoz nagaja,čez dan bol teče,ampak je to res smotano,jaz mu dajem kapljice za nosek,ker fiziološka nič ne pomaga.

clock-img

09.12.2005, 12:21

clock-img

Emm

pencil-img

181

Mislim da mu fiziološka rastopina nebo kaj dosti pomagala tako kot mojemu ni.Jst sm svojemu kupila Aquamaris v lekarni al pa drugače rečeno raspršilo za nos na bazi morske vode ker je šele 10 mes. star in mu zelo pomaga našpricam mu 10x na dan im med špricanjem mu vse žnoderške ven potisne tako da ostane čist nosek.Probaj s tem nama zelo pomaga.user posted image user posted image

clock-img

09.12.2005, 12:34

clock-img

XANA

pencil-img

139

Našemu fantku pa ped. ob vsakem prehladu predpiše ene kapljice, katerih imena ti na pamet ne znam napisat. NeoDeximiny.... To dobi 3xna dan po 1 kapljico v nos. Uporabljamo jo pri kašlju ali pa pri šmrkanju. do sedaj je to edina najboljša 100% zadeva. Sinčku se stanje izboljša po enem dnevu. Prekaša vse sirupe, raztopine,...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem