sem bila firbčna in sem mogla naredit še en test first sign, ki sem ga imela doma, pa ni pokazal druge črtice...
Potem je verjetno res ss, ker se je nivo hormona že znižal, da ga test ne zazna več. Nivo hormona hsg namreč najprej narašča in zdaj bi ti ga najverjetneje moral pokazat že v navadnem urinu...
Da pa te malo potolažim: odmre 1/3 zardokov, za nekatere niti ne vemo (če štejemo še tiste, naj bi bilo celo 1/2), tako je bilo tudi nekoč, samo vedele niso, pa povedat tudi niso upale, tudi če so vedele. In ko odmrejo tako mladi zarodki, to pomeni, da je šlo nekaj narobe pri podovjevanju, nekje se je nekaj napačno podvojilo, pa je bila napaka tam, kjer je velik problem (na začetku je skoraj vsaka napaka usodna, kasneje pa vedno manj). Kaj je tu dobrega? Da je bil problem v njem, zarodku, ne v tebi. NI problem, da ti ne bi mogla donosit otroka, da bi ga tvoje telo zavračalo ali kaj takega. Torej naslednjič si lahko brez skrbi, ni veliko verjetnosti, da bi se ti ponavljalo:) Pa tudi če bi imela še kak ss, ni to alarm, da ne bi mogla met otrok - sama sem mela 2 ss in imam 3 otroke - kar ok razmerje, če tako pogledaš;). Tako da - korajža velja, če ne bo ta mesec, bosta pa naredila še enega čez nekaj časa (baje je 1 mesec fajn met premora vmes).