cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

se strogo držite diete?

clock-img

27.05.2010, 12:40

clock-img

biga

pencil-img

838

Moja 2,5 mesečna hči je imela zelo suho kožo in je pediater rekel, da gre za atopični dermatitis. In ker je največkrat v tej starosti pogojen z alergijo na mleko in jajca, sem zaradi dojenja na strodi dieti. Zdaj pa me zanima, če se strogo držite te diete, v smislu, da ne jeste niti izdelkov, na katerih piše, da so izdelani v obratih, kjer se uporabljajo mleko in jajca, ali pa, da lahko vsebuje sledove mleka in jajc. Npr. jaz jem piškote Grancereale classico. Seveda, če bi imela hči hudo alergijo, bi verjetno tudi te izdelke opustila, zdaj pa tako še ne vemo, na čem smo, ker je premajhna.

clock-img

27.05.2010, 12:44

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Lahko ješ,ćeprav piše da so možne sledi

clock-img

27.05.2010, 14:39

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

ko smo ugotovili, da ima alergijo, sem šla na strogo dieto...nisem jedla ničesar, tudi če samo piše da  so sledovi v hrani(npr.mleka ali jajc)
stanje se je izboljšalo:) še predno smo bili sigurni, da je alergija, sem se ene dvakrat prekršila....posledica tega je bila huda kožna alergijska rekacija, razdraženost, praskanje, ne spanje in to mi je dalo vedet, da ni heca

a ja moj sin ima ugotovljeno alergijo na jajca in mleko pa še atopijski dermatitis...in ker smo se držali diete, je danes njegova koža neprizadeta, gladka in spi po celo noč....

en nasvet... se splača biti na dieti zaradi naših sončkov...pa tud kile po porodu grejo dol:)

clock-img

28.05.2010, 21:46

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

Naš je bil alergičen na beljak in lecitin, sem tudi bla na ultra strogi dieti brez tega in mlečnh izdelkov, pa ni bilo niti malo izboljšanja.
Kasneje je dermatolog potrdil atopični dermatitis, predlagal ukinitev diete in drug način zdravljenja.
No, pa nam je tudi ratalo se rešit ekcemov in lšajev.

clock-img

31.05.2010, 15:24

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Pri mojem Aneju sicer ni dokazane alergije, ampak jaz sumim na KM. Že od 1. meseca. Vmes sem parkrat prekinila dieto in se je stanje poslabšalo. Na srečo ima kožo lepo, imamo probleme samo s krvavimi nitkami v blatu. Ampak drugače pa se strogo držim diete. Ne jem ničesar kar vsebujejo mleko...četudi piše, da so možne samo sledi. Ker ne vidim fore, da bi delala nekaj na pol. Tako da že 3 mesece životarim brez mlečnih izdelkovuser posted image  se človek vsega navadi.. Pa sem prej ravnotako dobesedno živela od čokolade. Zdaj je pa niti ne pogrešam..

clock-img

12.06.2010, 10:34

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Naš ima tudi AD, alergijo na jajca in kravje mleko. Jaz se diete res strogo držim, ne jem tudi tistega kjer piše, da lahko vsebuje jajca in mleko v sledovih. Pri našem fantu se je situacija po enem mesecu diete popolnoma izbljšala. Sedaj je star devet mesecev, na dieti pa sva od tretjega meseca. Se je pa polno dojil do šestega meseca, sedaj se podoji samo še pred sanjem, vendar se jaz še vedno strogo držim diete.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem