writing-img

sankanje dvojčkov

clock-img

11.12.2009, 19:56

clock-img

minca_n

pencil-img

275

Pozdravljene,

mene pa zanima kako ste oziroma kako boste "rešile problem" s sankanjem. Boste imele ene večje sanke pa 2 sedeža gor, al dvojne normalne pa sedeže gor al mogoče 2 plastična boba pa jih zavežem enega za drugim? Jaz bom počasi diplomirala iz tega user posted image Problem je tudi v tem da bi rabila tako rešitev da bi  lahko sama obvladala sanke oz. bobe ker sem večino časa sama z njima.
Moji punčki sta stari 16 mesecev in bi se letos "sankale" samo po ravninah, vendar pa bi rada kupila nekaj takega kar bo prišlo še kasneje v poštev ko bosta že večji.

Vsi predlogi dobrodošli. user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

clock-img

11.12.2009, 20:26

clock-img

4pikice

pencil-img

369

http://209.85.229.132/search?q=cache:8AiZzqlUOwwJ:www.bolha.com/oglas382608623/rekreacija-sport-ostalo-sanke-za-dvojcka+sanke+za+dvoj%C4%8Dke&cd=3&hl=sl&ct=clnk&gl=si

a to kej takega misliš???

pri nas ne bomo koplicirali, res je, da imam pomagačici stari že 8 in 9 let. amak tudi sicer, če bi bila sama tako kot ti, bi se enrat z eno,enkrat z drugo peljala, sej niso to takšne razdalje. sicer sem pa nekje prebrala, da so si na dolge sani (starinske, ki jih dobiš le še a bolšjem) pričvrstili gor dva sedeža in še je bilo dovolj prostora za odraslo osebo. Pozanimaj se, kje bi lahko dobila kake dolge sani, če ti pa to tako veliko pomeni, jih daj pa delat

http://users.volja.net/maks001/masdvosed.html

2+1=4pikice

clock-img

21.01.2010, 14:36

clock-img

2mama

pencil-img

425

mi imamo ene malo večje lesene sanke in ene manjše. pa uporabljamo včasih oboje, včasih se pa peljeta oba na enih.

clock-img

31.01.2010, 21:23

clock-img

soni

pencil-img

403

Mi imamo dvoje sanke s sedeži, kdaj pa se peljeta tudi na enih sankah.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem