cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sanje

clock-img

22.03.2008, 12:34

clock-img

novopecena

pencil-img

840

pravijo, da če sanjaš denar da to ni fajn. da če hočeš denar moraš sanjat drek al gnoj (nekaj smrdečega user posted image ). no jest sm mela pa lepe sanje danes da sem mojega user posted image  držala za rokico iz trebuha. tok lep filing da sm se tko nasmejala da sem se zbudila sred noči -fenomenalen občutek. ima katera sanjsko knjigo da mal pofirbca kaj bi to pomenilo. saj ne verjamem drugače v sanje, sam če so ble pa tko lepe

clock-img

22.03.2008, 12:51

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Take sanje so preveč individualne, da bi lahko našla odgovor v sanjski knjigi. Sanje so namreč odraz naše podzavesti in bi pri vsakomur pomenile nekaj svojega. Mislim da so tvoje sanje zelo pozitivne, najbrž gre za vzpostavljanje vezi med teboj in otrokom ... sploh če si se pri tem dobro počutila user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem