cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

samske mamice spoznajmo se

clock-img

18.10.2009, 20:09

clock-img

lionlion

pencil-img

2

Pozdravljene!

Sem mamica, ki dneve preživlja na otroških igralih, lutkovnih predstavah in na vseh mogočih otroških prireditvah. Super bi bilo, če bi ob tem, ko se otroci igrajo, v prijetni družbi malo poklepetale in si popestrile dan. Če je katera za tovrstna druženja, se javite. Lahko mi tudi pišete na mail naslov lea.zigon@gmail.com  

clock-img

18.10.2009, 21:03

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

iz kje pa si?

clock-img

18.10.2009, 22:13

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

a to te zanimajo samo samske mamice za klepet ali kako?

se počutim kar diskriminirano user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 18.10.2009 22:17:04 >

clock-img

19.10.2009, 00:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

a to te zanimajo samo samske mamice za klepet ali kako?

se počutim kar diskriminirano user posted image

Al nisi ti v tujini....kako si potem mislila na klepet skocituser posted image

clock-img

19.10.2009, 09:14

clock-img

lionlion

pencil-img

2

Jaz sem iz Celja in Mateyka nikakor ne diskriminiram mamic, ki niso samske. Mogoče imamo samske mamice samo eno skupno točko več za pogovor, to pa je tudi vse. Poleg tega bi rada navezala stik s kakšno mamico, ki bi jo zanimal skupen dopust, kakšno smučanje, mogoče terme, bližajo se takšni bolj zoprni meseci in bi bilo fino, da si jih popestrimo. Lep pozdrav vsem

clock-img

19.10.2009, 14:38

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ne ne kleopatra28, spraševala sem zato, ker mi je bil naslov tako čuden, da nisem vedela kaj naj si mislim user posted image no zdaj mi je bolj jasno. hvala za podrobno pojasnilo lionlion user posted image
sem pa zdaj že nekaj časa v Ljubljani in verjetno še nekaj časa bom..

clock-img

19.10.2009, 14:52

clock-img

ronja

pencil-img

15289

mateyka, če se počutiš diskriminirano, potem pa pojdi z nami na grad, hehe.

samske mamice, vso srečo. če boste kdaj rabile kaj optimizma, pa povejteuser posted image .

clock-img

19.10.2009, 17:43

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mateyka, jaz nisem samska (vsaj zaenkrat še ne user posted image ), pa ljubljana mi je bližja kot celje, tako da se lahko kaj zmeniva user posted image

clock-img

20.10.2009, 11:46

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Jaz sem iz okolice Celja.
linkaja@gmail.com

clock-img

21.10.2009, 09:19

clock-img

buba.miska

pencil-img

157

pozdravljene

se opravičujem da se mešam v vaš pogovor, ampak imam eno vprašanje

Moja prijateljica je sedaj rodila sineka, z njegovim očetom nista skupaj in tudi razumeta se ne.
Ona je zdaj končala šolanje in je nezaposlena. Zanima me kako je z obveznim zavarovanjem za njo in otroka. Ali  sta lahko zavarovana prek njenih staršev, ali si more ploačevat sama ali ji plača občina.

Hvala za vsak odgovor

clock-img

23.10.2009, 08:49

clock-img

KRISSY

pencil-img

67

Lionlion dobra ideja. Ampak sama sem iz kranja in celje mi je malo daleč. če pa je katera iz kranja naj me kontaktira na ZS in se lahko kaj zmenimo  ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem