cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

samozadovoljevanje

clock-img

20.02.2006, 18:55

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Kaj pa ve mislite o samozadovoljevanju?

< Sporočilo je popravil pika74 -- 20.2.2006 18:56:43 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

20.02.2006, 19:10

clock-img

pika74

pencil-img

6782

bemtiš... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najboljš, da ignorirate temo... sem hotla neki dobrga vprašat, pa sem pozabla označit ANONIMNI UPORABNIK in pol sem si v zadnjem momentu spremenila tekst... tko, da ... ma ignorirajte... bo najboljš - a prou. Nisem hotla delit tega kot javno... ampak kot anonimna. Ampak mi je ušlo prehitro v eter  - in pol jajjjks... je blo tooo late...

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.02.2006, 19:10

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Nič slabega-spada k človeškim potrebam. Vendar pa tudi tukaj velja zmernost, drugače to ni več zgolj potreba

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

20.02.2006, 19:12

clock-img

total

pencil-img

4453

Pa smo te dobileuser posted image ,naj te ne bo nič sram,takšno je pač življenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

20.02.2006, 19:13

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Vsaj vem, kdo sprašuje take "svinjarije" user posted image  

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

20.02.2006, 19:14

clock-img

pika74

pencil-img

6782

user posted image  kok ste dobre user posted image .

Sej vem... samozadovoljevanje je neki čist normalnega in čist ok... v bistvu ni panike.

Sam bla je ena dilema, pa je nisem bla pripravljena glih delit s celim občinstvom kot pika74... sam sem bla nepozorna...pa je šlo v eter.

Ma bom enkrat drugič kot anonimna vprašala - ko se bo stvar mal polegla user posted image

clock-img

20.02.2006, 19:15

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Sej sem vedlaaaaaaa(ej pa tolk sovražm, k moja taščla za vsako stvar reče, sej sem vedla, da nisem hotla napisat, če si se mal zaj****user posted image user posted image user posted image user posted image )

No pol sem mela napisan :" Pika?user posted image user posted image user posted image "

Pol sem pa rekla, ma ja no, itak se je neky zaj*** brez veze...bom počakalauser posted image

No dej še enkrat napiš, kam drgam, sej bodo moderatorji premaknil, mi se bomo pa delal, da tega nismo vidleuser posted image user posted image

Drgač pa k daš uredi, lahko spremeniš tut naslovuser posted image

clock-img

20.02.2006, 19:16

clock-img

pika74

pencil-img

6782

O kriza - še ZARA me je dobla user posted image .

Ej bejba, a maš novo slikco? Kam si pa staro dala? Ma sej sta obe ful fejst - najboljš bi blo, če bi kar obe lohk gor imela user posted image . Res je cukr tvoja tamala user posted image user posted image .

clock-img

20.02.2006, 19:23

clock-img

pika74

pencil-img

6782

pupic@ a tud naslov se da spremenit?

Jojojoj - jst bi mogla it na en tečaj uporabe tega foruma... čist sm se osmešla s tem user posted image .

Kriza... ma bo že boljš.

clock-img

20.02.2006, 19:36

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

A dej no nehi no user posted image user posted image user posted image Mal si nam popestrila vsakdanjo spolnost...hočem rečt rutino pri pisanju na forumu spolnostuser posted image

clock-img

20.02.2006, 19:54

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Bolj zanimivo kot pletenje...

clock-img

20.02.2006, 20:06

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: pika74
O kriza - še ZARA me je dobla user posted image .

Ej bejba, a maš novo slikco? Kam si pa staro dala? Ma sej sta obe ful fejst - najboljš bi blo, če bi kar obe lohk gor imela user posted image . Res je cukr tvoja tamala user posted image user posted image .

Ja, hvala Pika... stara je šla mal počivat

Glede self  - zadovoljevanja ...če bi jst imela magisterij, bi enga kr plačala da me samo - zadovolji user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.02.2006, 20:39

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Ja pika kva te pa zdej razganjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a še kar štrikaš????

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

20.02.2006, 20:44

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ja, CIPRESA.... PIKA - ŠTRIKA!user posted image

clock-img

20.02.2006, 21:01

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Zakaj pa zdaj temo ignorirate? user posted image user posted image

clock-img

20.02.2006, 21:06

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

... tko, da ... ma ignorirajte... bo najboljš - a prou.

samo izpolnjujemo njeno željo.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

20.02.2006, 21:09

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Če gospa Pikaseventifor tako hoče user posted image

clock-img

20.02.2006, 21:19

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Hmmmm me zanima kam je pobegnila user posted image saj se lahko pogovarjamo o rožicah al pa vremenu če ti je bolj všeč PIKAAAAAAA.

Aja pa moj puli že štrikaš približno 2 meseca...a ti še rokava manjkajo al kaj? user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

20.02.2006, 23:30

clock-img

Anonimen

Jest mam pa res eno vprašanje, in mi je tud nerodno povedat: namreč , jest se pa še nikoli nisem. Nimam niti želje. Parkrat sem probala, pa ni bilo nič, pol sem pa spet odnehala.
A mislte, da je z mano kej narobe?

clock-img

21.02.2006, 01:55

clock-img

artista7

pencil-img

816

ja rada delam to, čeprav sem imela odpor, ko sem bila mlajša. Odkar sem na frišno samska mi popestri večeruser posted image user posted image user posted image če nimam drugega delauser posted image user posted image

clock-img

21.02.2006, 08:14

clock-img

pika74

pencil-img

6782

user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ZARA - sam če plačaš ni tok fejst...pomoje user posted image ... jst mislm, da je pri self... (mater je to ena grda beseda - a se niso mogl spomnt eno bolj fletno) precej kemije.

Drgač sm pa včeraj zvečer razmišljala o tem. In na konc pršla do enga zaključka:

SAMO-ZADOVOLJEVANJE: pomeni, da se sam zadovoljiš. Torej, brez pomoči partnerja.
Ko imaš pa partnerja, pa on tebe zadovolji, ti pa njega user posted image . A mam prou?

no, to je bla taka bolj enostavna razlaga...

CIPRESA - še zmeri štrikam, ker je v kratkem napovedan spet sneg... vmes pa še kakšne rokavičke naštrikam user posted image .

pupic@ - praviš, da sem popestrila - me veseliuser posted image . Jaz sem pa že rekla, no, zdej sm pa spet ušpičla eno čudno, najboljš, da spet mrknem za kšn mesc na RR, da se mal poleže tale tema user posted image .

Gina - bi se dalo še kaj napisat na to temo ane user posted image . Pa magar če nismo anonimne user posted image .

artista7 - ... popestritev, če ni drugega dela - se strinjam, kot je rekel tudi primoza - bolj zanimivo kot pletenje user posted image  - sej ni čudno, da že 2 mesca štrikam CIPRESI pulover user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2006, 08:19

clock-img

Anonimen

Jest mam pa res eno vprašanje, in mi je tud nerodno povedat: namreč , jest se pa še nikoli nisem. Nimam niti želje. Parkrat sem probala, pa ni bilo nič, pol sem pa spet odnehala.
A mislte, da je z mano kej narobe?

user posted image  pika, a tole te zanima? ja no, ti kar vprašaj, ljubavi. Ja nič, bo treba probat, ti kar daj, nič ni  narobe s tabo, ne. user posted image

clock-img

21.02.2006, 08:22

clock-img

pika74

pencil-img

6782

ne al bina, tole nisem bla jazuser posted image user posted image user posted image  - se bom bolj zamaskirala, ko bom vprašala user posted image

clock-img

21.02.2006, 08:28

clock-img

Anonimen

Hja, zdaj lahko rečeš, kar češ. user posted image  Ja, ja, pol pa svizec zavije... user posted image

clock-img

21.02.2006, 08:37

clock-img

Anonimen

Kaj pa ve mislite o samozadovoljevanju?

ME mislimo.. da je to kar fajn.. vcasih pase.. user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem