cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

samoporjavitvena krema in dojenje

clock-img

07.07.2006, 13:49

clock-img

Anonimen

Mene pa nekaj zanima... ker še ne bomo šli kmalu na morje, so mi prijateljice morje prinesle v obliki samoporjavitvene kreme domov (bolj za hec- johnson mleko), sedaj pa ne vem, ali se lahko namažem ali ne, ker še dojim, pa me je strah, da gredo kakšne snovi tudi v mleko... morda katera kaj ve o tem...

clock-img

07.07.2006, 16:59

clock-img

eya

pencil-img

4615

Pojma nimam user posted image  Vem samo, da sem jaz imela enkrat tako kremo od Loreala, pa mi je tako smrdela, da je nisem hotela vohat na sebi, pa predvidevam, da tud mojemu user posted image  ne bi ravno dišala...
V glavnem, ful majo močan vonj...

clock-img

08.07.2006, 18:18

clock-img

dani

pencil-img

29

Tudi mene to zanima. Vprašala sem v lekarni pa mi ne znajo nič konkretnega povedati češ, da na embalažah o tem nič ne piše. Tudi solarij ni najbolj zdrav pa na sonce ni časa (in z dojenčkom tudi ni dovoljeno). Kaj torej? 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem