cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sadike na balkonu

clock-img

09.07.2008, 22:10

clock-img

lusa8

pencil-img

44

pozdravljene

na zastekljenem balkonu imam vzgojene sadike paradajza in paprike. Problem je, ker na njih ni niti enega cveta. Je dokaj toplo, so visoke in lepe, ne pa tudi bogate. Okno imam skozi odprto. Ima katera kaksno idejo zakaj noce cvet ratat user posted image  Enkrat sn ze mela paradajz noter pa je delal, sicer precej manj kot ce bi bil zunaj, zdaj pa je tema, razn listov.

Sadike iz istega semena imam tudi na vrtu in delajo zelo lepo, so gor ze paradajzki, sicer se zeleni user posted image

Upam, da mi lahko pomagate.

Hvala.
Zelim vam dobro letino user posted image .
Lp

Vse ima svojo uro, vsako veselje ima svoj čas pod nebom.
Pridigar 3:1

clock-img

09.07.2008, 23:09

clock-img

Gina

pencil-img

12402

A si probala dati kakšno kalijevo gnojilo, ki je za razvoj plodov? Jaz bi probala, zgubit nimaš kaj. Paradižniki itak rabijo dosti gnojila. Ne vem, moji paradižniki, ki so na terasi v loncu so mnogo večji kot tisti na vrtu, imajo pa oboji enako velike paradižnike gor in skoraj istočasno so imeli cvetke, kljub temu, da so ti na terasi izgledali veliko veliko boljše in lepše - zdaj ni razlike pri plodovih. 

clock-img

10.07.2008, 16:02

clock-img

lusa8

pencil-img

44

Hvala ti. Bom probala.

a toje tisto orginalno gnojilo za paradižnike, al obstaja še kaj drugega?
Malo sem bosa na tem področju.
Lp

Vse ima svojo uro, vsako veselje ima svoj čas pod nebom.
Pridigar 3:1

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem