cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sack'n'seat - izkušnje

clock-img

21.02.2007, 21:01

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Na spletni strani http://www.comfortbaby.com/sack.html sem videla tak prenosni stolček za hranjenje.
user posted image A ga mogoče katera ima? Kakšne so izkušnje z njim? 

clock-img

21.02.2007, 21:19

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Danes pa res že vse sorte dobiš user posted image
Izgleda luštno!
Je pa tudi ideja za čisto preprosto domačo izdelavo ;)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

22.02.2007, 14:31

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Ej, frufru, vem da ga ima Jančika, če slučajno ne bo videla teme jo povprašaj na ZS..

Jaz ga sicer nimam, sem pa nekaj podobnega prakticirala kar z navadnim predpasnikomuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

24.02.2007, 23:45

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Mi smo ga imeli za na morje, da je lahko sedel v restavraciji z nama za mizo. Lepo se je obneslo. Primeren je za na dopust ali izlet, za vsak dan pa ne najbolj, je otrok le še majhen in posledično precej nizko za mizo.

clock-img

28.02.2007, 11:17

clock-img

aja

pencil-img

142

Mi smo ga ravno zadnje dva tedna zelo veliko uporabljali, ker smo bili na potovanju. Res je super in mali, se je pocutil kot kraljevic za veliko mizo :-))) Pa na cisto vsak stol pase. Vceraj smo bili v Londonu na kosilu in so bili v restavraciji tako navduseni nad "izumom", da jih bodo verjetno kar narociliuser posted image . Res toplo priporocam.

clock-img

28.03.2007, 12:44

clock-img

julam

pencil-img

772

a mogoče katera ve, če se ga da montirat na vsako obliko in velikost naslonjala?

clock-img

18.05.2007, 23:08

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Evo, smo ga kupili in je res fino. Gre pa na vse stole, ki imajo širino pod 60cm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem