cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sabunike

clock-img

05.07.2007, 13:54

clock-img

meta22

pencil-img

562

šli bi tja za nekaj dni- največ 4. me zanima če katera ve za kak poceni in fajn apartma. pa kak je kaj tam za majhne otročke. sem slišala da majo peščeno plažo?!

lp
meta

clock-img

05.07.2007, 15:14

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

Mi smo bili lani v Sabunikah. Nam ni bilo všeč....

• ker do plaže moraš iti nujno z avtom
  • potem do tiste plaže kjer je urejena,  ne moreš z vozičkom, ker je strmo dol, da te kap
  • na tej neurejeni, ne daleč vstran od apartmajev, tudi ne moreš z vozičkom, ker je do plaže strmo
  • v vodo obvezno imeti copate, ker so kamni
  • na urejeni pa ne duha ne sluha o peščeni plaži. Saj  je pesek  z veliiiiko kamenjauser posted image
Kar je edini plus v Sabunikah, v apartmajskem naselju, da je mirno okolje in za družine lep res kraj za oddih. Kar se pa tiče plaže pa nam ni bilo povšeči.

Tam kjer smo mi bili v apartmaju, so domačini res super. Tudi aprtma je super, čisti... Zdaj trenutno ne najdem strani, ko pa najdem pa ga dam zraven.

Evo :

Pavlić Ružica +385(0)98/1969-366 Sabunike 718;
Sv.Mateja 15, Zagreb

Ta gospa je zelo prijazna, so drugače iz Zagreba, ampak tam imajo hiško. Kaj drugega zaenkrat nisem našla.
Upam, da ti bo kaj pomagalo.

< Sporočilo je popravil mana_t -- 5.7.2007 15:22:06 >

Vse bitke v katere se zapletemo se zgodijo zato, da nas nečesa naučijo - tudi tiste, ki jih zgubimo.

clock-img

06.07.2007, 10:01

clock-img

Dajanax

pencil-img

410

Ups... mi gremo v sredo v Sabunike za 10 dni...
Bom poročala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem