cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sab simplex-kdaj primejo?

clock-img

20.06.2008, 16:33

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Cao, zanima me kdaj začnejo kapljice sab simplex učinkovat ( če sploh ), zdaj uporabljamo te izključno 4 dni, pa ni napredka in me zanima če še jih naprej uporabljam da bi prijele ali naj probam kere druge ( npr. Antiflat, koroške ne primejo )? Pa zakaj hudiča se ti krči ful močneje pojavijo zvečer, čez dan jo namreč ( stara je en mesec ) ne mantra skoraj nič, zvečer po osmi uri pa samo čakamo v strahu kdaj se bo začelo. Boge naše štručke da morejo to bolečino prenašat, to ni feruser posted image

clock-img

20.06.2008, 17:01

clock-img

j6

pencil-img

214

Moja izkušnja je taka, da pri nekaterih otročkih sploh nobene kapljice ne primejo, zvečer jih pa zvia zato, ker so utrujeni od  celega dne, so polni vtisov, tudie so buni samo eno uro. V BISTVU  naj bi bili krčki nekako način kako otroček sprošča stres. Mojo prvorojenko je zvijalo praktino do 4 meseca in ni pomagalo nič. še najbolje je bilo če sem jo guncalana telovadni žogi.. PA mamica se mora čim bolj sprostiti in pač počakati da to obdobjemine.

clock-img

20.06.2008, 17:12

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

To je čist odvisno od otročka, na žalost morš glih probat, če ji kaj pomaga, enim ne pomaga nič. Nam na srečo so pomagale Sab simplex, ki sem ji jih dajala skor pred vsakim dojenjem. So pa bili krčki najprej popoldne, začelo se je okoli štirih, potem pa so se nam zamaknili v večerne ure-okoli osmih. Mi smo celo tako prakticirali, da smo ji dali manj kapljic pred dojenjem in potem >prišparane< dali, ko je bilo najhuje. Pri nas se je to obneslo dokaj dobro. No, pri 2,5 mesecih je zvijanje prenehalouser posted image Ene hvalijo tudi koroške kapljice pa italijanske..nam italijanske niso nič nucale.

Srečno, pa da vam minejo hitro tile zoprni krčki!


_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem