cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

s čem odtis dlani in stopala?

clock-img

01.02.2007, 10:23

clock-img

lora16

pencil-img

91

Kaj naj uporabim, da moji pikici odtisnem dlan in stopalo za spomin? če ima kdo kakšno dobro idejo bi prosila za nasvet.
pozdravček

clock-img

01.02.2007, 10:29

clock-img

mala

pencil-img

913

Jest sem kupila neke barve za otroke, ki so pralne in zraven so bile še gobice in pol sem gobico namočila v barvo in pobarvala stopala nato pa jih odtisnila...je zelo lepo ratal..

clock-img

01.02.2007, 10:37

clock-img

crci06

pencil-img

1854

to so prstne barve, jih imajo v art in otroških trgovinah, pa mogoče tudi ta velikih supermarketih...
mene so vnaprej opozorili, da pri dojenčku naj raje ne delam odtisa rokice, ker rokice težko čisto umiješ, dojenček pa rokice tlači v ustka...   saj gredo barve dol, samo lahko pa vseeno kaj ostane...

jaz sem tako odtisnila samo nogice in je ratalo super!

clock-img

01.02.2007, 11:21

clock-img

filipina

pencil-img

170

jaz sem odtis naredila kar z vodenimi barvicami, pa je fulllll dobro ratalo. Pa imam okvirjeno zdaj.user posted image Lahko pa tudi z tako maso, mislim da se reče kavlin, to je zelo fina oblika gibsa.

clock-img

01.02.2007, 11:42

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Prstne barve user posted image

Lahko pa jih odtisneš tudi v fimo maso....

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

01.02.2007, 11:54

clock-img

petra a

pencil-img

2070

jaz bi tudi probala z gipsom, ali pa glino

clock-img

02.02.2007, 10:26

clock-img

crci06

pencil-img

1854

a lahko katera pove kakšna bolj konkretna navodila
za odtis stopala ali rokice v fimo maso?
(vsak dan nekaj novega user posted image )

hvala...

clock-img

02.02.2007, 11:26

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Jaz imam pa doma že dolgo DAS maso, ki čaka, da jo porabim, tako da bom odtis naredila kar vanjo. Malo jo pregneteš, da postane bolj mehka, potem pa stisneš rokico ali nogico gor. Potem jo pustiš na zraku, da se posuši/strdi.
Fimo masa je menda podobno, samo da jo daš peči, da se strdi. Meni se zdi... je še nisem uporabljala.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

02.02.2007, 12:39

clock-img

F*S*M

pencil-img

1034

mi smo naredili v gips in v slano testo iz testa so lepše. OPa tudi s šminko vendar ni bilo pravega efekta. 

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

clock-img

02.02.2007, 21:51

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

mi smo uporabili prstno barvo... se fajn spere... z rokavico za umivanje sicer ni šlo fajn dol... ko pa sm ga v banjico pomočila, je pa v hipu izginila

nasvet: odtise rok in nog ne delat v knjigo spominov, ampak raje na papir, ki ga potem izrežete in prilepite v knjigo... se zna zgodit, da bo potrebno več poskusov user posted image

midva sva delala odtis skoraj pri dveh mesecih in sva že zamudila za lep odtis ročice, ker je bil un refleks (otroka pobožaš po zgornji strani dlani in razpre dlan) že pozabljen... sva bila pa oba z možem cela barvasta zraven user posted image tudi z oblačil gre barva pri 30stopinjah

barve kupili v Arielu... 3 v kompletu - modra, rumena in rdeča, stanejo pa okrog 4, 5 eurov

clock-img

02.02.2007, 23:15

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Jaz sem mu s čopičem in temperami pobarvala dlan in podplat pa odtisnila, pri 3 mesecih, je šlo. Zdaj bi imela pa verjetno vse napackano!

clock-img

03.02.2007, 22:41

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ravno danes sem vidla v Mercator centru (hipermarket) prstne barve 3 v kompletu za samo 480 starih dobrih tolarjev user posted image  oz 2 evra, kar je zelo poceni. V Mulerju sem dala za iste skoraj 5 evrov.

Jaz sem pa tamali podložila na postelji nepremočljivo podlogo, jo slekla in namazala po nogicah in naredila odtis, medtem pa je očka že pripravil banjico in je šla direkt v vodo. user posted image

clock-img

03.02.2007, 22:46

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Tudi jaz sem kar z vodenkami pobarvala nogice in odtisnila na papir. Probali smo tudi z gipsom ali nekaj tazga, apmak kasneje, kože ve zakaj se gre in se trudi pritisnit nogico v maso. Ko je še čisto majhen namreč nogice ne moreš na silo rinit v maso.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

12.02.2007, 13:06

clock-img

Lea77

pencil-img

37

Pri starosti 1 mesec sem stopila čokolado in namazala rokico in nogico, odtisnila na papir in jo hitro umila. Papir sem zalimala na karton in zavila v prozorno folijo. Naredila sem tudi fotokopijo tega. Sedaj ima hčerka 20 mesecev in se še vedno lepo vidi tudi tisti odtis s čokolado.
Pri enem letu pa sem v knjigarni kupila modelirno maso, jo razvaljala in naredila odtis. Rob nogice in rokice sem malo pobarvala z voščenko.
Lažja je bila prva varianta, lepša pa mi je druga, ker je nastala prav lepa slika za na steno.

clock-img

06.12.2018, 16:34

clock-img

annjjaa

pencil-img

1

Jaz sem kupila za odtis stopal dojenček, kar na bebememoria strani. Mi ni žal :) user posted image

clock-img

20.12.2018, 15:14

clock-img

Sunshine357

pencil-img

22

Dobili smo v dar maso za odtis, na vsake toliko jih naredimo s prstnimi barvami ali vodenkami.

clock-img

20.12.2018, 20:42

clock-img

xMajax

pencil-img

5

Jaz sem kupila prstne barve ter z njimi naredila odtise rokic in nogic. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem