cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rozice junija

clock-img

19.01.2010, 09:29

clock-img

hrchy

pencil-img

949

ojla vrtnarke,
mi lahko katera napise katere vrtne roze cvetijo junija.

pa ce je kje link do teh roz, da vidim, kaksne so, bi bila tudi vesela.

hvala!

if a man speaks his mind in a forest and no woman hears him, is he still wrong?

clock-img

27.01.2010, 09:01

clock-img

2violina

pencil-img

505

Moja hči ima v začetku junija rojstni dan in takrat krasi mizo šopek in lilij, ki  zrastejo na domačem vrtu. Prav tako mi takrat cvetijo vrtnice in še katere rože bi se našle.

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

clock-img

27.01.2010, 18:20

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Vrtnice, mačehe so še vedno v cvetju (tiste, ki si jih posadila v jeseni), potonke, ostrožniki, nageljčki, volčji bob, irisi, srobot.... Srečno z vrtnarjenjemuser posted image

clock-img

30.01.2010, 22:46

clock-img

Gina

pencil-img

12402

orlice, volčji bob, dvoletne oz. enoletne rudbekije (te potem še strašno dolgo cvetijo), lilije, krvomočnice, turški nagelj, nekatere kresnice (te so za v senco bolj), beli luk, maslenice, začne cvetet gailardija - ta tudi zelo dolgo cveti, barvni rmani- če jih imaš na soncu, kakšne od dresni, kniphofija- raketica, oenothera, vrtnice....

clock-img

30.01.2010, 22:48

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Evo, tu imaš za vse mesece - samo tu so gor rožice za celo slovenijo, tudi za primorje,kjer je lahko zamika tudi več kot en mesec:

http://rastline.mojforum.si/rastline-forum-134.html&sid=133b1ce0c2c543ec7dbc916fd3693971

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem