cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rota virus

clock-img

08.12.2009, 13:44

clock-img

nenanov

pencil-img

52

imam doma 3 leta starega sinka in me skrbi ker so me danes iz vrteca klicali da je bruhal in upamda nismo dobili spet kakšnega rota virusa ker smo ga preboleli pred dobrim letom ali se rota virus ponavlja skrbi me ker imam doma tudi 2 meseca staro hčerkico in imamo glih jutri prvo cepivo za rota virus kaj menite ve

clock-img

08.12.2009, 13:46

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

Ja na žalost se rota virus lahko ponovi, otrok,ki ga preboli, ni imun nanj. Ni pa nujno, da je rota virus, zdaj je en kup podobnih blažjih viroz.

Rastemo in radi se imamo...:)

clock-img

08.12.2009, 18:55

clock-img

janapan

pencil-img

823

Teh črevesnih  zadev je eno morje. kar te lahko potolažim je to da ko otrok rotavirus preboli ga naslednjič običajno dobi v blažji obliki. Pri nas je bilo prvič ko smo ga dobili kar hudo, so pa bakterije iz blata šle naprej v mehur in sledilo je vnetje ledvic....in bolnica........to je pogosto pri rota virusih ;((

clock-img

09.12.2009, 08:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem