cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

romantični kraj...

clock-img

16.01.2006, 23:09

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Sploh ne vem če sem ta pravi forum zadela - me bodo že prestavili user posted image

No, moj mož ima v zač. februarja roj. dan, pa sem mislila, da bi ga kam peljala na kakšno rimantično stvar za kakšen dan ali dva... Vikend ne more biti, ker ima mož ob sobotah tekme, tak da bolj varianta nedelja-ponedeljek ali mogoče celo torek...

Kaj mi priporočate??? Sva sicer iz MB, ampak kjerkoli v SLO bi bilo OK (saj niso tako velike destinacije user posted image )... Najprej sem razmišljala, da bi šla za kak dan v Paris ali kaj podobnega, pa ryan air iz Graza leti samo do Londona (iz Brnika pa sploh ne), najbolj ugodne cene pa so sredi tedna user posted image (0.99 EUR!!), pa London mi ne diši, ker je tak svinjsko dragi, potem pa moraš še s tega letališča prit in baje daš več za prevoz do mesta kot letalsko karto... Redne linije (iz Brnika) pa so ful drage.... user posted image

No, pa sem mislila, da kam v SLO... Kak lep kotiček, primeren za romantiko user posted image , pa seveda ne z zasoljenimi cenami, ker še moram k sebi priti od razprodaje user posted image

Prosim predlogi....

clock-img

16.01.2006, 23:12

clock-img

artista7

pencil-img

816

si mogoče pomislila na kake toplice? Če sem nekaj prav slišala se da v Dolenjskih dobiti neki jakuzzi ob svečah s šampanjcem in ajgodami.. isto tudi v moravcih. Pa pride pod 10 jurjev

clock-img

16.01.2006, 23:30

clock-img

Shania

pencil-img

558

Ime pove vse...nebesa...

http://www.nebesa.si/

Cene so pauser posted image

LP

clock-img

17.01.2006, 00:03

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Pa so res prava nebesa.

clock-img

17.01.2006, 07:59

clock-img

tascha

pencil-img

482

Matr, kakšna cena user posted image user posted image user posted image . Tko, da ti ostanejo kakšne toplice, ap mal poglej po netu, vem da imajo mnoge take pakete za zaljubljence z kopelmi, masažami....

Uživajta! user posted image

clock-img

17.01.2006, 08:07

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Iz Mb letališča so leti vsak dan v Francijo.Pozanimaj se.PAriz je po moje najboljša izbira-joj, kdaj ga bom jaz videla?user posted image
LP pa uspešen lov za destinacijo,
Sibil

clock-img

17.01.2006, 08:22

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Na Otočcu imaš grajski vikend, je prav luštno!

Lahko se z avtom zapeljeta na Dunaj...

clock-img

17.01.2006, 08:39

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

clock-img

17.01.2006, 10:40

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Tudi na Dobrni se lahko imaš super - kopeli, masaže, savne in zelo lepa okolica.

clock-img

17.01.2006, 10:44

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Midva z možem sva si privoščila vikend v Rogaški. Savna, kopel za dva s šampanjcem, sprehodi....
Baje je simpatično tudi v Logarski dolini, če sem si prav zapomnila je hotel Plesnik.

lp

clock-img

17.01.2006, 12:08

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Zdajle sem se slučajno spomnila, da sem enkrat nekaj iskala in med drugim naletela tudi  na stran enega od blejskih hotelov. Imena zdajle sicer ne vem vec, je pa tik ob jezeru in imajo vse žive masaze kar ti srce pozeli. Sem spadajo tudi razne romanticne variante za dva. Cene pa niso glih za vsak dan.

clock-img

17.01.2006, 18:46

clock-img

hanita

pencil-img

257

Meni so pa najbolj romantične Benetke. Ne vem pa če je cajt lih najboljši. iz maribora si v Benetkah v 3 urah in pol, lahko še prej,če voziš mal bolj hitro.

clock-img

17.01.2006, 18:58

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Če smučate je prava stvar hotel rjava skala na Voglu.

clock-img

17.01.2006, 19:04

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Po mojem se bolj izplača iti taboriti na Kuk, pa imaš razgled z vrha, če je to Kolovraški Kuk nad Livkom.

clock-img

20.01.2006, 19:16

clock-img

Reja

pencil-img

545

Midva sva šla na podaljšani vikend na Otočcu in je bilo sanjko. Samo če čisto po pravici povem, je bilo čisto vseeno, kam sva se odpravila, povsod bi bilo enako sanjskouser posted image .

clock-img

21.01.2006, 04:23

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Ampak po moje je point romantičnega v vajinem vzdušju, romantičnost ni odvisna od ambienta neke restavracije oz. lokala,
romantičen kraj je lahko tudi kad v domači kopalniciuser posted image ...

Čeprav vem, da to ni željena informacija...

Mene najbolj "butnejo kakšna jezera, ali pogled na morje...Širjave..." Nek lokal se mi pa še nikoli ni zdel romantičen, tja se hodim prehranjevat, romantiko pa zganjam, kadar me prime...(premalokratuser posted image )...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem