cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rolanje

clock-img

08.05.2007, 21:05

clock-img

156sw

pencil-img

77

Zivjo,

mene pa zanima kdaj ste, oz pri kateri starosti zaceti otroka ucit rolat?
Hvala za odgovoreuser posted image .

lp

clock-img

08.05.2007, 21:10

clock-img

BELINEA

pencil-img

63

Mojo punčko smo prvič postavli na rolerje pri 3 in pol letih, ampak ni bilo velikega učinka. Pri 4 letih je že bilo bolje, sedaj pri 4 in pol pa je kar sama začela, ni hotela pomoči in ji je uspelo.Zdaj rola sama in ji kar gre.

clock-img

09.05.2007, 08:33

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Naša dva sta začela rolat okoli četrtega leta. Sedaj je sin star 4,5 in mu gre že dobro. 

lp

clock-img

09.05.2007, 10:12

clock-img

san

pencil-img

4176

Hči pri 4 in malo čez, pa je kakšno leto rabila, da se je dobro naučila, bilo je začetno navdušenje, ki jo je hitro minilo. No tam od 5 leta enkrat je bilo pa ok.

Sine je bil pa januarja 3 in že rola, ravno mesec dni nazaj je začel. Na vsak način je hotel probat pa sm mislila, da ga bo minilo, ampak ne, on kar hoče. Verjetno zaradi sestrice. No sedaj ga vzameva z očkatom tako, da smo vsi na rolarjih, pa gremo kakšen krog in on zdrži tudi po eno uro. Najbolj uživa po klancih navzdol. Ali pa gremo na igrišče in rolata s sestrico.

lp, s

clock-img

05.07.2007, 18:24

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Oba pri štirih letih.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

06.07.2007, 07:29

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

S plastičnimi Fischer Price rolerji je začel pri dveh in pol. Ta prave pa je dobil pri štirih in zdaj že super rola.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem