cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rokezica :)

clock-img

26.05.2011, 21:52

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Zbiram korajžo, da se ustrižem na kratko. Ma kdo kako dobro slikico, pa da si občasno lahko nardim rokezo, ma ne uni hudi user posted image . Pa da je taka varijanta, da je lepa frizurca tudi, če si samo polikam lase?

hvalaa.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

27.05.2011, 12:13

clock-img

mini86

pencil-img

6050

e js bi tud tko..pa tud js še zbiram korajžo..

eno žensko skos videvam v moji okolici k ma noooro hudo frizuro..ne fajn kratko ampak krajšo pa tko irokezo..
uprašanje je če bi men tole vse skp pasal, ampak njej hudo dobr..
večkrat pomislm k jo zagledam da se kr ustavm pa jo uprašam če jo loh slikam..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

27.05.2011, 13:49

clock-img

blaža

pencil-img

8795

mini dej jo slikaj user posted image .

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

clock-img

27.05.2011, 13:51

clock-img

mini86

pencil-img

6050

ma neeee..ne upam..user posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

27.05.2011, 13:51

clock-img

mini86

pencil-img

6050

sm jo pa zanč res lovila v lokalu čez 7 miz sam mi ni lovil fotič na gsm-juuser posted image

clock-img

27.05.2011, 13:52

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Maš kako slikico shranjeno na netu kaj podobnega? No sej v salonih je najbrž dosti tega, ma nekako se ne upam, ma bi mi pa na karakter sigurno pasalo .user posted image

Steve Jobs

clock-img

27.05.2011, 13:54

clock-img

mini86

pencil-img

6050

js nisem v salonih zasledila nč kej tazga..vse neki ful kratko predzadnje sem se tko postrigla sam zdj mam pa spet mal daljše-mau čez ušesa

http://www.sodahead.com/living/what-color-is-your-hair/question-779641/?link=ibaf&imgurl=http://www.hji.co.uk/hjimages/images/qhs26127/hji/medium/2007-silver-texture.jpg&q=silver%2Bblond

clock-img

27.05.2011, 13:56

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Ma ja mene je tudi strah, da mi ne bo pasalo na obraz. Ne morem se okorajžit.

Steve Jobs

clock-img

27.05.2011, 13:58

clock-img

mini86

pencil-img

6050

najbolj mi gre na živce k mi pol gdo reče..ja pa sej bodo zrasl..ja ok ampak kaj nj pa do takrat če se nam dobr počutla s frizurouser posted image user posted image
no zarad tega odlašam in zmer bolj sumim da se še nam opogumla to poletje

clock-img

27.05.2011, 13:58

clock-img

Melia

pencil-img

448

kaj takega? vse te frizure so po mojem lahko gladke (zlikane) ali pa malo skuštrane ( malo gela gor pa skuštraš pa je) ali pa se nardi rahla irokezica (sfenaš ful navzgor sredinski del in oblikuješ z gelom pa lakom za lase).

clock-img

27.05.2011, 13:59

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

meni ima Katja Koren (pevka) dobro kratko frizurco user posted image

TIAN 05.11.2010

clock-img

27.05.2011, 14:02

clock-img

mini86

pencil-img

6050

sam res..ona ma hudo..nanjo pa še pomislna nism

melia-tvoje frizure pa ne vidim

clock-img

27.05.2011, 14:08

clock-img

blaža

pencil-img

8795

ma ti mini si itak že sedaj s kratkimi, pa ja ne more bit pol hudo se ostrižt. jaz mam sedaj na paž, pa drugače skoz z daljšimi in mi je prav user posted image
user posted image

Steve Jobs

clock-img

27.05.2011, 14:10

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Ma katja Koren mi ni tolko oz njena frizura. Jaz bi kot eno gobico, ma ne da je prav na gobico, pa da se pol med tednom zlika, za kam pa zmalo z gleom oz z voskom.

Steve Jobs

clock-img

27.05.2011, 14:12

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

najbolj mi gre na živce k mi pol gdo reče..ja pa sej bodo zrasl..ja ok ampak kaj nj pa do takrat če se nam dobr počutla s frizurouser posted image user posted image
no zarad tega odlašam in zmer bolj sumim da se še nam opogumla to poletje

tko tudi moj reče. še celo me zna hecat, kao boljša si bla prej,..user posted image , tko, da ga skoraj premlatim, pol pa reče, da sem mu itak lepa tudi brez las. user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

clock-img

27.05.2011, 15:06

clock-img

mini86

pencil-img

6050

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ma ti mini si itak že sedaj s kratkimi, pa ja ne more bit pol hudo se ostrižt. jaz mam sedaj na paž, pa drugače skoz z daljšimi in mi je prav user posted image
user posted image

ma nisem glih na kratk..mam lase nekje med ušesi in rameniuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem