cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rok uporabe

clock-img

06.04.2007, 12:44

clock-img

Anonimen

me zanima ali gledate rok uporabe od kozmetike recmo krem,maskare,pa takle ali gledate če je recmo še uporabno..(rok uporabe)....

ali zavržete to, recmo če že dolg niste uporabljale ???

jz mam namreč en tonik,pa kremo pa eno senčilo za oči pa je rok pretekel pa ne vem ali bi uporabla ali ne??!!user posted image

< Sporočilo je popravil škorpijonček -- 6.4.2007 12:46:09 >

clock-img

06.04.2007, 12:49

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Če je rok potekel jaz stvari ne bi uporabljala, sploh če je za na obraz.
V smeti!

Pa ravno tako romajo stvari v koš, ki jih dalj časa ne uporabljam (ne glede na rok).

clock-img

06.04.2007, 13:18

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Pri nas se zelo držimo roka uporabe, tako pri hrani, kozmetiki in zdravilih. Mi ni filing, da bi uporabljala nekaj, kar je že "mimo".

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

06.04.2007, 13:25

clock-img

TinkiBinki

pencil-img

409

Samo enkrat sem se namazala s kremo za sončenje, ki ji je potekel rok uporabe in je bila katastrofa. Po obrazu se mi je najprej vse vnelo, srbelo, potem pa vse olupilo...sedaj vsako leto kupim novo in jo shranim na hladnem.
Pri starih maskarah in senčilih pa znajo srbeti oči...

clock-img

06.04.2007, 13:39

clock-img

Anonimen

vrž pa pejt novo kupit. maš vsaj izgovor za zapravljanje :P

clock-img

06.04.2007, 14:22

clock-img

Anonimen

Načeloma vse pravočasno porabim, če pa pogruntam, da je čez rok, pa rajši stran vržem. Edini problem je, da se ponavadi ne spomnim, kdaj sem zadevo odprla, ker kozmetika ima označen rok trajanja po odprtju.

clock-img

06.04.2007, 14:25

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Načeloma vse pravočasno porabim, če pa pogruntam, da je čez rok, pa rajši stran vržem. Edini problem je, da se ponavadi ne spomnim, kdaj sem zadevo odprla, ker kozmetika ima označen rok trajanja po odprtju.

enako user posted image

zdej ne morem rečt... točno tako, a ne? user posted image

clock-img

06.04.2007, 14:25

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

tonik in kreme ziher nebi uporabljala, senčilo pa mislim da ni panike če rok preteče!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

06.04.2007, 14:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

enako user posted image

A me zasleduješ?user posted image

clock-img

06.04.2007, 14:28

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

enako user posted image

A me zasleduješ?user posted image

neeeeeeeeeeee user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem