cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rojstni list ??

clock-img

13.11.2004, 21:18

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Kdaj ste dobile rojstni list?
Namreč rodila sem 17.10 in rojstnega lista še vedno nimam. S partnerjem nisva poročena, sva pa očetovstvo rešila že pred rojstvom otroka in sicer na centru za socialno delo podpisala ''priznanje''. Matičarka v porodnišnici je rekla, da bi moral priti najkasneje v 3 tednih. Kar mi je pa najbolj zanimivo, da so mi danes poslali že davčno št. zanj in javili da je v njihovem registru :zmeden: A ni zanimivo kako se davčna podviza :ups:

Sem pa iz Lj.

clock-img

13.11.2004, 21:21

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz sem ga dobila v dveh tednih.

clock-img

13.11.2004, 21:24

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Jaz semga šla kar direkt na Upravno enoto iskat. LP

clock-img

13.11.2004, 21:37

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Tudi jaz sem ga sla iskat na maticni urad..

clock-img

13.11.2004, 21:45

clock-img

jon

pencil-img

35

Rojstni list moraš iti iskat ali pa pošlji prošnjo za nov rojstni list na podlagi podpisa očetovstva in zraven pošlji 260 sit in ti ga pošljejo na dom.Tako sem jaz naredila in sem ga dobila v roku enega tedna.
lp

clock-img

13.11.2004, 21:49

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

mi smo ga šli kar sami iskat drugače pa dobiš po pošti.LP:miska:

clock-img

13.11.2004, 22:13

clock-img

sa

pencil-img

651

Meni so ga kar sami poslali v roku dveh,treh tednov.LP:rozica:

clock-img

13.11.2004, 23:22

clock-img

kimi

pencil-img

3836

jaz sem ga dobila po 2 tednih pa očetovstvo sva šla kar na mačkovo podpisat v lj.

clock-img

14.11.2004, 11:46

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Jaz sem dobila roj. list domov po pošti po 2 tednih, na njem ni bilo napisanega očeta (čeprav je bilo očetovstvo tudi urejeno). Takoj naslednji dan pa je ati šel na občino po novega, kjer je bil tudi on vpisan.

clock-img

16.11.2004, 09:42

clock-img

india

pencil-img

5342

Jaz sem vedno šla iskat roj. list kar na občino,ali pa so mi ga poslali na dom, kadar sem ga nujno rabila zaradi otroških dod., pa sem poklicala in so ga zrihtali čimprej. Ničesar ne rabiš pisarit lai plačevat,ker prvi roj. list je zastonj!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem