cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rojeni na 31.-tega

clock-img

01.12.2006, 13:37

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Mi je prav hecno včasih, ko me kdo vpraša, koliko je star si, pa pravim npr. skoraj 10 mesecev. Nato sledi (včasih) vprašanje, kdaj jih bo pa dopolnil, pa se včasih pohecam in pravim, da jih sploh ne bo ali kaj podobnega.
Pa sem šla prejle za hec sem na čestitke pogledat, kakšen "sistem" je tu in sem (pozitivno) presenečena ugotovila, da na mojega Leva niste pozabili in je kljub temu prejel čestitke, sicer 1 dan prej, danes bi bilo pa dan prepoznouser posted image .
Hvala za čestitke. Sicer pa, ko bo enkrat star 1 leto, bodo itak te obmesečnice mimo in se bodo res lahko "sekirali" samo tisti, ki so rojeni 29. februarja, ki pa se prav počasi starajo.
Če dobro preračunam ugotovim, da moj sinko nima 10 mesecev. No, tako pa le ni čudno, da še ne kobaca, da ne mara GH, kako le, ko pa ima šele dobrih 5 mesecev.user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 1.12.2006 22:09:45 >

clock-img

01.12.2006, 17:00

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

user posted image

Včeraj sem bila pri pisanju čestitk za mesečke v precejšnji dilemi. No, odločila sem se, da jih dodam na seznam. Ne moremo kar spregledati teh naših malčkov palčkov, ki so prav tako dopolnili okroglii mesec, ne?

Lp, katrin

< Sporočilo je popravil katrin -- 1.12.2006 22:10:08 >

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

01.12.2006, 20:49

clock-img

Ezi

pencil-img

716

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 1.12.2006 22:10:39 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem