za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Mene pa zanima ali imate v vseh OŠ samo pa en roditeljski na leto. Mi ga imamo namreč samo začetku septembra cca 15 min in to je to. Potem pa pač govorilne ure. Ker nekje sem slišala da naj bi bil pravilnik kjer je navdeno da mora šola organizirati vsaj 3 roditeljske. V vrtcu mamo po dva, vsaj, če je vmes kaj tabor ali kaj podobnega pa še kakšnega dodatnega.
13.06.2014, 12:31
RIJA*
2057
pa kaj niso govorilne boljše
roditeljski so boljali manj vedno dolgočasni...pa neka predavanja vtaknejo....tak, da mam jaz osebno raje govorilne na 4 oči.
pa saj boste kmalu menjali šolo - imam prav v spominu?
13.06.2014, 13:03
Balerina
666
Pa saj se ne pritožujem samo sprašujem če so res take razlike da po eni imajo tudi po večkrat na leto eni pa enkrat 15 min. Itak da gremo na govorilne tako da ni panike. Mal mi je čudno take razlike.
13.06.2014, 13:07
Brisani uporabnik
5637
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
13.06.2014, 13:13
petea
5336
IZVIRNO SPOROČILO: Balerina če so res take razlike da po eni imajo tudi po večkrat na leto eni pa enkrat 15 min.
Pri nas je bilo polno tega; točne številke ti ne znala napisati, saj se mi je včasih zdelo, da je vsak dan nekaj.
So pa pri nas poleg formalnih sestankov še v obeh ustanovah organizirana srečanja s starši - druženje, pa pogovorne ure, pa nastope ...
Mislim, da smo v šoli imeli 2 RS, v vrtcu pa 3.
< Sporočilo je popravil petea -- 13.6.2014 13:14:24 >
13.06.2014, 13:48
ronja
15289
3+ v oš in v vrtcu. NOn stop nekaj:D. Pa še 2 delavnici navadno...
3+ v oš in v vrtcu. NOn stop nekaj:D. Pa še 2 delavnici navadno...
ste v andersenu? Ker mi tudi pa imamo samo 1 rs na začetku leta
14.06.2014, 01:55
ronja
15289
ste v andersenu? Ker mi tudi pa imamo samo 1 rs na začetku leta
Prej smo bili v vrtcu pod gradom in to velja bolj za tam, ker v andersenu smo bli letos samo en kratek čas, ti povem drugo leto. Ampak mislim, da je bilo tudi tu več roditeljskih... Mislim, da je odvisno od vzg.
V šoli smo imli 3 roditeljske; na začetku leta, pozimi (bolj zaradi zimovanja) in spomladi še enega. V vrtcu pa tudi 3 se mi zdi.
14.06.2014, 18:53
LuLu
8910
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*
pa kaj niso govorilne boljše
roditeljski so boljali manj vedno dolgočasni...pa neka predavanja vtaknejo....tak, da mam jaz osebno raje govorilne na 4 oči.
enako razmišljam... roditeljski so eno predavanja kako vzgajati otroke in program šole, ki ga itak prebereš na spletu ali pa ga slišiš na začetku šole. Govorilne so pa mi bolj potrebne in grem 2x na leto... sem šla.. pa dovolj bo to v prihodnje ... upam
14.06.2014, 18:55
LuLu
8910
IZVIRNO SPOROČILO: petea pa saj boste kmalu menjali šolo - imam prav v spominu?
huh, kaj ti pamtiš na RR
14.06.2014, 19:13
petea
5336
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: petea pa saj boste kmalu menjali šolo - imam prav v spominu?
huh, kaj ti pamtiš na RR
Kadar teme zavijajo na področja, ki so mi domača, mi vsaj glavne zadeve nekako še ostanejo v spominu - seveda pa kakšne podrobnosti, kot je, kdo je kaj pisal, rade odletijo.
LuLu, saj veš, kaj je kao raziskovalo Lukka - kako si ljudje vtisnemo v spomin nepomembne podrobnosti o drugih ...
14.06.2014, 19:35
mamica deklicam
2385
IZVIRNO SPOROČILO: petea
LuLu, saj veš, kaj je kao raziskovalo Lukka - kako si ljudje vtisnemo v spomin nepomembne podrobnosti o drugih ...
sedajle bom pa jaz uletela na temo, čeprav se me še ne tiče
sem ravno 40 min nazaj razmišljala o Lukki, ko je bilo pri vremenu rečeno, da bo na S Europe med dežjem naletaval sneg. Sem se vprašala, kaj bi odgovoril, kakšno je vreme pri njih . Ja, se nam je tudi oseba, ki sploh ne obstaja, vtisnila v spomin.