cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rjav izcedek

clock-img

29.07.2014, 17:20

clock-img

Elizabeta31

pencil-img

4

Vse lepo pozdravljene,upam da mi lahko malo pomagate s svojimi izkušnjami in znanjem.Imam stalnega partnerja,družine ne načrtujem bi pa bila vesela zanositve...zadnjo menstruacijo sem imela 19.6,ta mesec pa je bilo drugače in sicer sem imela 16.7rahlo krvavitev naslednje tri dni pa samo rjav izcedek iz nožnice te dni pa sem imela tudi zelo nizek tlak,omotice in zaspanost...sedaj pa ni nič več od tega niti izcedka ne,samo pekopč občutek spodaj.ki je tudi minil,aja sp.del križa pa me kr boli,kaj mislite.hvala vsem.lp

clock-img

30.07.2014, 08:42

clock-img

astrid1

pencil-img

896

Če si imela zanemarljivo krvavitev namesto menstruacije, bi bilo dobro, da narediš test nosečnosti.

clock-img

30.07.2014, 14:45

clock-img

Anonimen

Ojla, pri meni je bilo zelo podobno, če ne kar enako. Na koncu sem naredila test in glej ga zlomka, bil je pozitiven.
Tako da čim prej naredi test da boš sigurna.
Srečnouser posted image

clock-img

30.07.2014, 17:14

clock-img

Elizabeta31

pencil-img

4

Hvala za vaše odgovore,praviš da je bilo pri tebi zelo podobno,kdaj si pol naredila test..nekje 14.dan a ne približno,ja saj ne bi verjela,če bi blo res..

clock-img

30.07.2014, 19:30

clock-img

astrid1

pencil-img

896

Test se dela po izostanku menstruacije. če misliš, da tista krvavitev ni bila menstruacija, ga lahko narediš kadarkoli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem