cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rjav izcedek, test negativen

clock-img

07.02.2016, 14:26

clock-img

Endri

pencil-img

76

Zdravo,

danes sem 14.dan po ET, včeraj sem delala test in je bil - (sicer ni bil jutranji urin in en poceni test). Danes imam že četrti dan malo rjavega izcedka, kar ni bil nikoli dober znak. V normalnem ciklu bi sicer danes morala dobit M. Že en teden me parkrat na dan malo zvije kot pred M. Transfer sem imela 3.dan in sicer 2 zarodka (6 in 7 celični). Ali se je zaradi ET 3.dan mogoče zarodek kasneje vgnezdil in je zato test še negativen. Par dni po ET so me tudi bolele prsi pred par dnevi so nehale. Je imela katera podobne izkušnje? Mislite, da mam še kaj upanja? Itak upam še vedno, ampak nočem bit spet razočarana. To je moj tretji postopek in še nikoli nisem prišla do krvnega testa. Krvni test imam v torek, če prej ne bo M. Punce, držite pesti, prosim!!!user posted image

clock-img

07.02.2016, 22:34

clock-img

Mincaa

pencil-img

56

Draga Endri, držim pesti...
verjemi, da se vse zgodi ob pravem času. Tudi jaz sem imela enako situacijo, pa se je kasneje pokazalo, da se je tako poslovila ena pikica, druga pa je danes veseli fantiček user posted image .
Objem!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem