cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

risanke pokec?

clock-img

22.01.2008, 15:33

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

se dobijo kje?

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

22.01.2008, 19:05

clock-img

Anonimen

Kaj pa je to za ena risanka? Kje si jo videla?

clock-img

23.01.2008, 08:17

clock-img

bobika

pencil-img

1470

Naši je tudi všeč Pokec. Sem bila prvič tako presenečena nad njeno reakcijo. Do takrat še jaz nisem videla pokoca ona pa se razveseli in pravi "pokec je" user posted image .
Je luškan ja. Je pa med risankami en dan v tednu. Nimam pa pojma kje bi ga dobila. Bom malo prebrskala, pa če najdem javim.

clock-img

23.01.2008, 17:38

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Taši, to je ena lušna risanka za take male kot je Izauser posted image , je en fantek z kapico in en kuža, pa slon in ena raca, ki se vedno nekaj naučijo. Pokec je po naše, drugače je Poco. Sem pogledala tudi na e-Mule, pa nič našla, mamo pa en puzzle, ki ga ima zelo rada. Zdej me pa vsak dan prosi, da bi gledala Pokca, pa ga nimam kje dobit...

Ja ponavadi je en dan v tednu na slo malo do 7ih in pa se mi zdi, da v živžavu ob nedeljah...

Bobika, če boš kej zvedla mi javi prosimuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

15.04.2008, 18:46

clock-img

karasu

pencil-img

2

Pravilno je POCOYO in jo najdetre na www.mininova.com (preberite si del o avtorskih pravicah , da ne bo kej,...) Ena datoteka je velika cca 5Gb in je nažalost v angleščini in voriginalni španščini!
LP!

clock-img

15.07.2008, 13:57

clock-img

Dushy

pencil-img

10

Če kdo rabi risanko Pokec, naj me kontaktira na ZS

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem