cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

risanke nodi,...

clock-img

30.08.2007, 12:53

clock-img

GILDA

pencil-img

122

rada bi mojemu sinčku nabrala malo risank od nodija,...sem probala si počupat dol z mule ma mi ni uspelo nič,...če je katera tako prijazna,..da bi mi posnela,poslala po mailu kakšno risanko bi bila zelo vesela,...če se kakšni da mi lahko  opiše kako se gre ta postopek za dobit risanke dol z muleuser posted image user posted image ,..HVALA!!!!

clock-img

30.08.2007, 12:55

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

povleci jih dol iz rmDC-ja,tam jih je veliko.Žal jih jaz ne znam pošiljati preko mailauser posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

30.08.2007, 13:01

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Jaz sem si jih z Mule dol potegnila. V iskanje sem vpisla nodi in označla videlo, pa mi jih je dol zvleklo. 

clock-img

30.08.2007, 13:16

clock-img

GILDA

pencil-img

122

pepelka,verjetno se moram tudi registrirat na mule,...kaj pa risanke v kakšnem jeziku so??
domenatalija,kaj je to rmDC-spletna stran?nimam pojma,...saj vem,...hvala

clock-img

30.08.2007, 13:20

clock-img

Anonimen

Ne e-mule se ni potrebno registrirat, rabiš samo program, se povežeš na strežnik in poiščeš risanke. V iskanje napišeš nodi in se ti izpišejo nodiji. Skoraj vsi so slovenski kar ti piše zraven naslov risanke npr Nodi in Bučko....

clock-img

30.08.2007, 14:08

clock-img

GILDA

pencil-img

122

MI JE USPELO HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem