cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

risanka, knjigica, o pajkcu...

clock-img

27.11.2007, 20:15

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

...pozna katera? Iza je navdušena nad pajki, se jih malo boji, ampak samo toliko, da se jih ne dotika sama, drugače pa kr vrešči od veselja, ko kakšnega vidi. Gumjastega že ima(in še celo kolekcijo drugega mrčesauser posted image ), sem pa razmišljala, da bi za Dedka Mraza dobila kakšno knjigico ali pa risanko o pakjcu(stara bo dve leti).

Če katera ve kje bi lahko kaj kupila, prosim za nasvet...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

28.11.2007, 11:40

clock-img

majchika

pencil-img

56

Mogoče ti bo kaj od tega prišlo prav (samo so še druge živali zraven), je pa sestrica rekla, da so jih imeli otroci v vrtcu ful radi:

http://www.emka.si/izdelek.asp?docid=19833

http://www.emka.si/izdelek.asp?docid=19563

Drugače je bila pa pred leti na TV ena risanka o pajkcu, pa pesmica zraven, se zdajle za vraga ne morem spomnit, kak je bil naslov. Vem, da sem jo potem (pa knjigice tudi) še vidla. Ve morda katera druga?

clock-img

28.11.2007, 11:56

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

majchika hvalauser posted image bom šla pogledat v mk, bi znalo bit pa izi zanimivo jauser posted image user posted image user posted image user posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem