cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ringaraja

clock-img

16.04.2007, 17:54

clock-img

witto

pencil-img

1014

Iz četrtka na petek ponoči sem doživela svojo najhujšo nočno moro. Medtem ko sva  z  fantom mirno spala, je sredi noči prišla k nam v spalnico moja tašča, in v navalu slabosti povedala, da je našla tasta, ki je v spanju odšel. Enostavno, je zaspal pred  televizijo, le da tokrat se ni več zbudil. Dogodki, ki so si sledili, so bili, dobesedno taki kot najhujše sanje,iz katerih se nisem mogla zbudit. Stiska, jok ,šok takšen,da se še številke od reševalcev ne spomniš. Kar mi je najhujše, je to, da le nomočno opazujem vse okoli sebe, kako jočejo, trpijo, žalujejo, sama pa nisem sposobna se zjokat, pokazat čustva. Počutim se kot,da bi bila vsa ohromela, enostavno ne zmorem. Rada bi  bila močna. Močna za vse. A vedno znova me grizejo vprašanja, je mar vedel, da sem ga imela rada? Je mar vedel, da sem mu hvaležna za vse kar je neredil zame? Je vedel, da sem ga vedno imela kot za očeta? 

clock-img

16.04.2007, 18:07

clock-img

Lupita

pencil-img

514

Draga moja,

vem točno, kako se počutiš in lahko ti iz srca zagotovim, da ljudje vedo, da jih imaš rad, ne da bi to kadarkoli izrekel ali ponavljal na glas. Vsa dobra dejanja in dejanja iz ljubezni štejejo, vse ostalo ni pomembno. Postavi se v svojo kožo in poglej ljudi okrog sebe. Zagotovo vedo, da jih imaš neskončno rada, ne glede na različne stvari, ki se vam dogajajo. Včasih je vse v najlepšem redu, včasih kaj zaškripa. Veš pa, kako se imate radi. Oni vedo zate, ti pa za njih. Verjemi mi, da je vedel, tako kot veš ti, da ga imaš rada. Ne pa se obremenjevati s kakšnimi malenkostmi, ko v takšnih trenutkih sploh niso pomembne. Pomembno je, da sta se imela rada in zapomni si, da to oba zelo dobro vesta - ti in on. To, da ne moreš jokati in si otopela pa je povsem normalna reakcija, morda se boš s tem soočila šele čez kakšno leto ali dve, morda ne boš nikoli spustila niti ene solze, vendar to nikakor ni merilo. Žalujemo na različne načine, soočamo se s tem vsak zase v sebi, tiho ali na glas. Vsak po svoje. Nikakor pa število solz ni cena tvoje ljubezni niti se tako ne meri.

Moje iskreno sožalje.

clock-img

16.04.2007, 18:40

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Sem bila v podobni situaciji, vendar hvala Bogu je tast preživel. Smo pa resnično mislili, da so to njegovi zadnji trenutki. Tašča ga je spravljala k sebi, vendar sama ni bila sposobna nobenih konkretnih akcij, ki bi resnično pomagale. Mož je bil isto čist odklop, zato sem bila jaz lahko edina, ki je bila v trenutku, ko so drugi odpovedali sposobna dokaj jasnega razmišljanja. Verjemi, da vedo, da si ga imela rada in da je to tudi on vedel, vendar včasih moramo biti močni za druge, ko oni tega niso sposobni. In verjemi to znajo tudi ceniti!!!!

clock-img

16.04.2007, 18:59

clock-img

torcica

pencil-img

349

Moje sožalje user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2007, 19:54

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

Ljubezen do-od bližnjih se čuti...čeprav kdaj premalokrat povemo na glas kaj čutimo...okoli nas ljudje, ki jih imamo radi še kako dobro čutijo naššo toplino in ljubezen...ohrani ga v spominu in imej ga še naprej rada...moj  prijatelj je odšel še preden je začel živeti in tudi jaz sem se po njegovi smrti spraševala...ALI JE VEDEL?!Po 4 letih sem se notranje pomirila in vem, da je vedel kako sem ga imela rada. Tudi tvoj tast je vedel...veš kako vem? ker si nam zaupala zgodbo in se sprašujejš vse to...če bi bilo drugače, se ne bi tega spraševala...OBJEM IN ISKRENO SOŽALJE TEBI IN TVOJIM!user posted image

_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

16.04.2007, 22:11

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

O joj, to pa verjamem, da je bilo kot huda nočna mora. Strinjam se z ostalimi, da je gotovo vedel. Če ni vedel prej, pa gotovo ve sedaj.
Moje sožalje tebi in njegovim bližnjim. user posted image

_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

17.04.2007, 09:02

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Sožalje.
user posted image
Modreatorji, zakaj ne daste teme pod forum V Objemu žalosti??????????

clock-img

17.04.2007, 12:57

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Iskreno sožalje!!user posted image user posted image

_____________________________

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

17.04.2007, 14:17

clock-img

madela

pencil-img

4734

Iskreno sožalje!user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2007, 18:21

clock-img

witto

pencil-img

1014

Danes se je začel novi dan, novi dan v mojem življenju. Vsem se zahvaljujem za krasne in tople besede.

clock-img

24.04.2007, 22:58

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Witto, iskreno sožalje.user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

25.04.2007, 13:14

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

user posted image user posted image user posted image  Iskreno sožalje

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem