cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ribice

clock-img

07.11.2012, 16:54

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Naše ribice (neonke) imajo okrog ust takšne bele pike, pravzaprav eno piko. Nekatere večjo, druga čist miceno... kot kakšen herpes izgleda. Druge ribe zraven tega nimajo. Imamo 125l akvarij in na 3-4 tedne menjavamo tretino vode, filtre(vedno drugega)... Kaj se dogaja?

clock-img

07.11.2012, 17:05

clock-img

tečla

pencil-img

156

Sicer nisem imela neonk ampak gupije. Takšna pika se jim je pojavila na repu. Baje je bila plesen.

clock-img

07.11.2012, 17:32

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

in kako si to rešila? Jaz sem vlila neko tekočino (bakterije) v vodo, in moram počakat 3 dni. Upam da začetek ihtije, ker to smo sicer že dooolgo nazaj imeli...

clock-img

07.11.2012, 22:49

clock-img

takotako

pencil-img

608

Pri nas so to mele-pol se je kar razspasl na vse. Men so predlagal da naj mal soli kupim za akvarij pa vtresem čisto malo notri. Sicer se pol res ni pojavljalo na nobeni drugi.

clock-img

12.11.2012, 16:05

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

No, naša čudežna tekočina ni pomagala... Danes smo kupili tabletke in upamo na uspeh...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem