cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rižota

clock-img

06.10.2005, 14:05

clock-img

karmy

pencil-img

2530

jzt mam najrajši piščančjo rižoto ampak bi rada naredila tud iz kakšnega drugega mesa oz. sestavin...a imate kak predlog?

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

06.10.2005, 14:07

clock-img

Anonimen

Jaz dam velikrat purana, ko mi od fileja ostanejo majhni koščki, dam to za rižoto na stran, isto tud svijnsko, od kazga kareja, sam da ni nič mastno. Pa veeeeeeliiiiiiik zelenjave!
Pa solatko!

clock-img

06.10.2005, 14:10

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Al ba z gobicami.
Al pa samo z grahom.
Al pa mešana zelenjava.
Drugač pa vsaka vrsta mesa.

clock-img

06.10.2005, 14:11

clock-img

karmy

pencil-img

2530

smo z grahom, gobami? dejte punce recepte user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

06.10.2005, 14:16

clock-img

klavdijas

pencil-img

406

s korenčkom ali korenčkom in grahom

LP,

Klavdija

clock-img

06.10.2005, 15:48

clock-img

Anonimen

Gobova rižota:
Na olju popraži sesekljano čebulo.
Ko zarumeni,dodaj na lističe narezane gobe jih popraži in nato poduši.
Gobam dodaj še sol,česen poper,dodaj riž ga zalij z dvakratno količino vode-vrele.Kuhaj približno na nizkem ognju 15-20 minut.
pred koncem kuhanja rižoto poškropi z belim vinom,pokrij z pokrovko in kuhaj še nekaj minut,da se aroma vina dobro prepoji z rižem.

Špinačna rižota:
Špinačo očoščeno oprano na hitro popari,odcedi in seseklaj.
V kozico daš večji kos masla in sesekljano čebulo.Popraži in ko čebula ovene(ne sme zarumeneti) vsuj riž,ga še malo popraži in zalij z vročo vodo,trikratno količino kot je riža.
Duši približno 20 minut,glej da bo riž mehak v sredini pa še zrnat(probi)
Deset miniu prej preden bo riž kuhan,dodaj sesekljano špinačo in smetano-kislo 1/2 lončka.Po potrebi soli.Ko je kuhano odstavi z ognja primešaj še en kos masla in potresi z naribanim sirom.

clock-img

06.10.2005, 17:41

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Meni je najboljša z mletim mesom!!!! Popražiš čebulo,daš pražit notri še mleto meso, veliko pest graha,eno jušno kocko,malo paradižnikove mezge, malo česna in popra,peteršilj, dodaš riž, zaliješ z vodo (dvakrat toliko kot riža). Jaz jo delam kar v ponvi, ki ima železne ročaje,pokrijem z alu-folijo in vržem v pečico...se zduši, brez da bi se kaj zažgalo ali prijelo. Zakon je! Včasih tudi malo inproviziram in dodam še kakšno drugo zelenjavo, ali pa jurčke,lisičke,potresem s parmezanom...uj, sem kr lačna ratala. Pa dober tek!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem