cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rižolino

clock-img

12.02.2009, 10:14

clock-img

sneska

pencil-img

86

Razmišljam, da bi mali začela dajati vsaj rižolino, zdaj je stara že 4 mesece (korigirano). Pediatrinja mi je sicer rekla, da bo začela z uvajanjem gh šele pri 7 korigiranih mesecih, jaz pa bi rada, da malo hitreje napredujemo s težo in mogoče vsaj poskusno probamo z rižolinotom, kako bo šlo. Zdaj me pa zanima, ali je bolje dati po steklenici ali na žlico rižolino? Smo kupili pa milupinega. Kakšen nasvet glede doziranja?

Zdavnaj sneg je skopnel
veter topel zavel.
Zdaj nas greje toplo sonce.
Ptički gnezda grade,
nežno kljunčkajo se,
saj pomlad v deželo je prišla.
JUHUHUUUUUUUUUUUU

clock-img

12.02.2009, 10:43

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Jaz ga hranim skoz na žličko.

clock-img

24.02.2009, 12:17

clock-img

veveričica

pencil-img

343

čao sneska moja punčka je 2 meseca prej rojena in ko je bila stara 5 mesecev -2 sem ji po  priporočilu pediatrinje pričela uvajat zelenjavo ampak moram ti povedat da je katastrofa s tem hranjenjem na žličko res živčna vojna.ji pa večkrat v mleko primešam malo kosmičev da malo zgostim in potem je rada ampak obvezno po flaški.kje pa si ti kupila rižolino da se meša z adaptiranim mlekom

clock-img

24.02.2009, 19:37

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Naša Ula je dobivala rižko,ko je bila na EINT stara kronološko en mesec(rojena pa v 26.T) zaradi refluksa pa ji ni nič škodil. Rižko sem dodajala lahko rečem skoraj od samega začetka,ko sva prišle domov,ker je toliko polivala. Pa ni nič narobe z njo,samo malo bolj jo je nasitilo,to je vse.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

24.02.2009, 19:51

clock-img

veveričica

pencil-img

343

ANAJMAD KAKŠEN JE TA RIŽOLINO KJE GA KUPŠ NAMREČ TA  V TRGOVINI SE MEŠA SAMO Z NAVADNIM KRAVJIM MLEKOM

clock-img

24.02.2009, 21:30

clock-img

Matjona

pencil-img

7

Tudi mi smo kupile Riževo žitno kašico od Milupe, katera se meša z adaptiranim mlekom, npr. Aptamil. Milumil.
Kupila pa sem jo v Baby-centru.

clock-img

25.02.2009, 10:42

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Kupujem rižko od Podravke in se lahko meša tudi z materinim mlekom.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

25.02.2009, 12:35

clock-img

sneska

pencil-img

86

Mi smo kupili šele prvič, in to od Millupe. Lahko mešaš s svojim mlekom ali adaptiranim in si narediš ali gosto ali redkejše za čez cucelj. Jaz kombiniram - enkrat na dan gosto na žlico, ostalo pa kakor je ali z rižolinom ali brez. Nekatere matere ga rade dajo v zadnji obrok, da user posted image potem dlje spi.

Zdavnaj sneg je skopnel
veter topel zavel.
Zdaj nas greje toplo sonce.
Ptički gnezda grade,
nežno kljunčkajo se,
saj pomlad v deželo je prišla.
JUHUHUUUUUUUUUUUU

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem