ampak še vedno ne razumem, a je zdej jadranje problem zarad jadranja samega, al zato, ker pač to stane, pa si glede na trenutno finančno situacijo ne more(ta) tega privoščit? ker če je zarad jadranja samega, a pol bo pa drugačen dogovor, ko bosta skupi živela? če je problem denar, ne vidim problema, da gre, če ima stroške že pokrite.
odkar nimam več izpadov, je moj (po domače povedano) velik bolj priden, prej sem ga pa samo odganjala s tem. tut ne počuti se več ujetega, sva že govorila o tem in je posledično tud rajš z mano (ker nisem sitna) in se tud lažje o teh stvareh z mano pogovarja. ker ima zdej občutek, da ga spoštujem, da spoštujem stvari, ki jih ima rad (še poleg mene). tud jaz ga zdej bolš razumem, pa se potem tud spodbujava pri najinih hobijih in je vse velik bolj zabavno, pa še na najin odnos vpliva pozitivno. tud dosti bolj je odgovoren.
jim je treba pustit al pa lepše povedano privoščit, da počenjo stvari katere imajo radi, seveda se je treba o tem pogovort in mejah tega, ker pač niso več samski in so tudi drugi odvisni od njihovih dejanj.
tud teb verjetno ne bi blo fajn, če bi bla situacija obratna. moški so kot veliki otroci. veliko žensk pa dela napako, ker si prevelko breme družine nase navleče in se seveda posledično rade pritožujejo. se bo treba bolj odkrito pogovort o vajinih ljubeznih, željah, hobijih, kaj kdo od koga pričakuje, se vzkladit... predvsem pa delat na medsebojnem spoštovanju.
se da vse zment, če se hoče... če pa ne, potem pa tako ali tako nekaj ni uredu med vama.
upam, da zrihtata nesoglasje.