cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rejništvo nečakinje

clock-img

07.01.2012, 21:44

clock-img

valentina75

pencil-img

3

pred dnevi sem postala teta. brat in njegova partnerka imata psihične težave zato jima je cso vzel otroka in ga dal v rejniško ndružino. z možem sva bila takoj za to da ga dobiva v rejništvo midva a bi morala iti na tečaj. odločila sva se že isti dan ko smo zvedeli da ga bodo vzeli,zdaj je že drugi dan pri rejniški družini. zanima me ali še imava možnosti dobiti otroka,če narediva tečaj o rejništvu,ali imava sploh pravico do otroka,ali je problem ker sva si v sorodu in glede na to da sta psihiatrična bolnika,bi imeli doma težave z njima,stanujeta pa drugje? HVALA

clock-img

08.01.2012, 08:57

clock-img

SMT3

pencil-img

632

Moja prijateljica ima v rejništvu nečakinjo.

clock-img

08.01.2012, 10:14

clock-img

valentina75

pencil-img

3

zanima me zaradi kakšnih razmer,jo je vzela v rejništvo,in če ima kakšne težave z obiski staršev.

clock-img

08.01.2012, 10:45

clock-img

valentina75

pencil-img

3

je morala it na tečaj za rejništvo?ima kaj svojih otrok?jo je vzela kot dojenčico?prosim če ves mi opiši zgodbo,ker me zelo zanimaa111

clock-img

08.01.2012, 14:15

clock-img

SMT3

pencil-img

632

Ti bom na zs več napisalauser posted image

clock-img

31.12.2012, 04:21

clock-img

ssdada

pencil-img

4

Hey guys, how was you going? Do you have an interest in games. I am a big fan of WoW which is the most classical MMORPG in my opnion. I happen know a very good site to buy WoW gold. If you are a gamer too, you can have a try. You will absolutely buy cheap WoW gold. Hope a good day to you!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem