cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

regres

clock-img

08.05.2006, 00:25

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ko že vse sprašujete oz. se hvalite, koliko ste dobile regresa, moram še jaz dodat svoje stališče. Pogodbo imam zaenkrat do junija (po porodniški bi šla na drugo delovno mesto, ki pa resnično ni zame, tako, da se mi 100% nasmiha zavod za zaposlovanje).  user posted image  In, ker nisem 6 mesecev v delovnem razmerju, ampak samo 5, mi potemtakem ne pripada regres. user posted image   Popravite me, če se motim. Sem prav user posted image .
Ampak na dopust definitivno gremo (bomo pač dohodnino porabili) user posted image .

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

08.05.2006, 07:21

clock-img

Polonca H.

pencil-img

40

Ojla!

Pripada ti sorazmerni delež regresa. Jaz imam pogodbo do 14. junija pa sem dobila nekaj čez 49.000 SIT.

clock-img

08.05.2006, 08:25

clock-img

asso

pencil-img

3700

Regres ti pripada v celotiuser posted image . Jaz sem imela tudi pogodbo do junija in sem dobila celotni dopust in celotni regres (ker sem pred tem bila neprekinjeno zaposlena 6 mesecev).
Tako, da mislim, da ti pripada v celotiuser posted image , če ne pa vsaj sorazmerni delež.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

08.05.2006, 08:56

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Žal ti ne pripada cel regres, ti pa sorazmerni delež za pet mesecev. Tako da jim ti to kar povej.  Če bi bila zaposlena pa do konca junija oz. 1.julija bi ti pa pripadal cel regres.

LP 

clock-img

08.05.2006, 23:33

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Hvala za informacije.
Asso, jaz sem bila krepko čez 6 mesecev neprekinjeno zaposlena pred nastopom porodniške, tako, da mislim, da mi bi sorazmeren del le moral pripadat. Bom morala malo povprašat. Sicer pa smo regres dobili v 2 delih: avgusta in decembra, tako, da bi kasneje tudi prav prišel. Nikoli ni prepozno. user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem