cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

regrat in druga solata

clock-img

23.03.2005, 14:18

clock-img

mtd

pencil-img

767

jou, jouu
a ste ga že jedle letos? jes sem da zdajle za južno z jajci plus kruh mmmmmmmmmmmm mi je kar salbo, sem se nažrla:ups:

a ta malim date kaj solate, kristalko pa tako

a jim date tud regrat, ki je super za železo?

lp8)

clock-img

23.03.2005, 14:21

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

Ravno sinoči sem ga pripravila z veliko krompirčka in jajci.:love:..dobro za umret, zraven pa seveda 3 kosi kruha:((:((....

clock-img

23.03.2005, 16:11

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jaz mam pa najraj "foglslat" se pravi rapincl. njami njami. pa ledenko ali kake glavnate solate.
radiča ipd. pa ne maram, ker mi je grenek, tud regrat.

clock-img

23.03.2005, 20:06

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Nisem se ga jedla, ampak komaj čakam da ga bom. Najraje imam regrat solat z jajčko in krompirčkom. Sicer pa obožujem tudi motovilec s čičeriko...njamsi....

Joj, kake lušte si mi zdaj naredila!!!!

clock-img

24.03.2005, 07:56

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Jaz pa še nikoli nisem jedla regrat z jajcem??????

Mi vedno jemo regrad z krompirjem in povrhu hrustljavo zapečene ocvirke - to mi je boooooljšeeee!!!!!!!!

clock-img

24.03.2005, 07:59

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Jaz ga imam tudi neverjetno rada (pa tudi vse ostale solate oziroma samo da je solata), sem pa nekje prebrala, da ga pripravljajo tudi z ješprenom. Je katera že poskusila :zmeden2: ?

:kava::kuza::kava::kuza:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem