cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

regrad

clock-img

26.02.2008, 18:21

clock-img

Anonimen

Oj.....ali že kaj nabirate regrad?user posted image Moj se včeraj spomni naj ga naberem, ker ga naj bi že kao vsi nabirali in jaz ga grem danes nabirat pa sem prehodila cele travnike pa ga ni hudiča.....glih tok ga je za usta zapret, da bo dal meruser posted image in sem mu po tel. povedala da ga ni in ni ,mi reče da kje gotovo je, joj da bi ga.....sem mu rekla da greva jutri skupaj in da ga bo on iskal jaz ga bom pa rezalauser posted image me je pa skensluuser posted image hudiča sem jezna pa ne na regrad, ker ga imam jaz tudi rada, pa še vse je pognojeno....kje ga naj naberam hudiča!!!!lep  večer vsem, sem mogla tole zbruhatuser posted image

clock-img

26.02.2008, 18:25

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Ja sm vidla sam ne vem kaj nabirajo,tuki pr nas v savinjski je taka suša da nič ne raste.Čakam dežek...

clock-img

26.02.2008, 18:27

clock-img

FORZA

pencil-img

521

Jas ga že kakšen teden vsak dan nabiram.
V našem vinogradu seveda.
Prvi dan ko sem ga nabirala sem morala dobro gledati, da sem ga videlauser posted image
Sedaj ga je pa kar dosti.

clock-img

26.02.2008, 18:29

clock-img

Anonimen

FORZA daj mojga povab, pa se ga naj kar v vinogradu naje, pa še pil bo malo lahko zravenuser posted image

clock-img

26.02.2008, 18:31

clock-img

FORZA

pencil-img

521

IZVIRNO SPOROČILO: tekila

FORZA daj mojga povab, pa se ga naj kar v vinogradu naje, pa še pil bo malo lahko zravenuser posted image

user posted image user posted image user posted image
ja če prideš zraven seveda ti boš iskala regrat on ga bo pa piluser posted image

clock-img

26.02.2008, 18:52

clock-img

Anonimen

hahaha....to ne bo šlo kr tko.... bom spet js na slabšemuser posted image ja vino bi mu blo bolj tam pol všeč kot regraduser posted image

clock-img

26.02.2008, 19:57

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

To je pa zato, ker iščeš regrad.
Če bi iskala pa regrat pa ni vrag, da ga ne bi našla. user posted image

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

26.02.2008, 20:07

clock-img

Anonimen

Ne še.

clock-img

26.02.2008, 20:23

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

joj, moja starša ga jesta ža kak mesec vsak dan. Sta ga menda že lupo iskala. Jaz ga nimam rada in ga ne nabiram, ker ga itak ne najdem, razen da že cveti!!!

clock-img

26.02.2008, 20:42

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Mi smo se ga že pošteno najedli. Sicer pa regrat v bistvu raste skoraj celo leto. Sem jedla tudi že tistega izpod snega, pa ni bil lanski.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

26.02.2008, 20:56

clock-img

lelčy

pencil-img

336

jaz ga nabiram že kakšnih 14 dni in moram reč, da ga je kar veliko.

clock-img

26.02.2008, 21:19

clock-img

Anonimen

iz katerih koncev pa ste ker pri nas ga ni in ni.....okolica domžal.....

clock-img

26.02.2008, 21:47

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz ga tudi že 14 dni nabiram - ne sicer vsak dan. Sem ga tudi najprej nabrala - potem je bil ves izsušen (ali pa od slane), zdaj ga je pa zopet precej. Nabiram ga pa na dvorišču - smo doma v hiši - pa nič ne gnojimo user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem