cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

reciklaza kock

clock-img

05.11.2013, 21:13

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

doma imamo neke kocke oz. kockaste puzzle, take, ki se obracajo in tvorijo slikico... a veste kaj mislm?
no niso nam vsec slikice gor pa tut niso vec vse in se sploh ne da sestavit so nam pa vsec kocke za sestavljanje stolpov in podiranje le teh...
in zdej bi js rada te kocke nekak reciklirala, spravla dol slikice in jih potem pobarvala na ksne osnovne barve...
ksne ideje kako bi to izvedla, verjetn varekina ni lih dobra izbira... da bi jih kr not pometala, ker bi pomoje skuril se kocko ne samo slikice...
in potem barvanje, katere barve? glede na to, da moja dojencica se vse zeeelo daje v usta akrili ne pridejo v postev pomoje...

uglavnem ideje kako cim bolj enostavno reciklirat te kocke...

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 5.11.2013 21:15:45 >

clock-img

05.11.2013, 22:51

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Jaz jih ne bi barvala, ampak bi nanje nalepila nove nalepke...

clock-img

05.11.2013, 23:38

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

nalepke lahko spravis dol z brusnim papirjem, potem pa kupis barve ki so otrokom prijazne in se lahko dajejo v usta.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

06.11.2013, 10:35

clock-img

pomlad08

pencil-img

1040

Ja, jaz bi tudi poskusila z brusnim papirjem,

Še prej pa bi probala (ker je lažje) namočiti kocke v vodo, zmešano z mehčalcem za perilo - morda bodo sličice odstopile (spodaj je verjetno plastika?).

Za barvanje pa ni problem, imaš barve, na katerih piše, da so primerne za igrače, pa dobiš jih povsod, mi smo tudi že vse sorte barvali ...

clock-img

06.11.2013, 22:01

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

hvala za ideje, sm ugotovila, da ubistvu ne bo treba dajat dol tega kar je zdej gor, ker so barve lahko dost prekrivne... sam se po barve se odpravim, verjetn je merkur najboljsa izbira za to...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem