cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rdeče pike po rokah- nadlaht

clock-img

29.05.2008, 10:21

clock-img

beli

pencil-img

118

POzdravljeni!

Pišem o teh rdečih pikah po rokah ,ki so me začele zelo motiti. Pravijo, da je to pilarna keratoza, dedno pogojena kožna bolezen in izgleda nekako takole
user posted image

Zanima me, če ima katera to ali če je imela in kako je pozdravila. Slišala sem,da AHA losjoni pomagajo. Ena gospa je naročila izdelke iz Amerike in si pozdravila. Videla pa sem tudi, da je preko Lekarnar.com možno naročiti EXFOLIAX losjon, ki vsebuje AHA kisline. Ima katera izkušnje? Ali morda s kakšnimi drugimi mazili? Rada bi se znebila te nadloge.

Hvala in lep pozdrav

clock-img

03.06.2008, 16:44

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Beli.....jaz imam kožno bolezen in sicer Atopični drmatitis in je 100 krat hujše kot pri tebi, mislim pa, da lahko olajšaš stvar z zdravo prehrano,nič alkohola, nič cigaret in boš videla da bo boljše.
res si želim, da se pozdraviš, ker je res moteče.
Moja bolezen je doživljenska, žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj pa pri tebi?

clock-img

03.06.2008, 20:14

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Jaz sem to imela nekaj časa, samo so potem izginile.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem