cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rdeča rita - glivice, kako pomagat?

clock-img

06.11.2013, 10:54

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Izgleda da je naš 18-mesečnik fasal glivice na ritki. Začelo se je z rdečino, ki se je ni dalo odpraviti z Bepanthenom Praško pasto in podobnim, naslednji dan je izgledalo kot rdeče pikice (kot pri starejšemu sinu, ko je imel 1x glivice) zato sem ga namazala s Canestenom. Izgledalo je, da je bilo že po prvem nanosu malo boljše vendar je en del, ca 1x1cm, postal kot živa rana in se rosi. Ga tudi peče/boli, ker jamra in kaže na rito. Včeraj sem mu na tanko namazal kar z Advantanom, ki ga imam zase - in je danes seveda ful boljše. Zdaj pa ne vem, mi ve katera povedat, naj sploh mažem s Canestenom dokler izgleda kot rana? Ali naj najprej pozdravimo ranico in potem nadaljujem s canestenom? Saj če po dnevu, dveh ne bo opaznega izboljšanja, bova šla k P.

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 6.11.2013 10:59:47 >

clock-img

06.11.2013, 10:56

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Naša pupa je imela tudi take težave. Sem sama provala pozdravit z vsem kar si ti naštela. Pa se ni izšlo. Sva šli k P in nama je dala recept. So v lekarni zamešali kremo in je blo takoj občutno bolše. user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

06.11.2013, 11:58

clock-img

jaz_sem_jaz

pencil-img

177

Moje izkušenje... tisoč kremic, pa pomaga samo Bebival iz lekarne. Zadnjič sem dodala še pikico Canestena in je bilo čez noč skoraj čisto vredu. Priporočam!

Se pa mora koža- ranica po čiščenju čisto posušiti, lahko tudi s fenom, pa zelo pogosto previjaj, če je možno, naj bo vmes tudi brez pleničke, da je ritka na suhem.

clock-img

06.11.2013, 12:40

clock-img

Penny

pencil-img

798

S Canestenom lahko namažeš do 3x na dan, pri nas je pomagal v enem dnevu. Poskusi mu še fenat ritko ob vsaki menjavi pleničke, da ga res suhega zaviješ.

clock-img

06.11.2013, 13:40

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Ja, saj rito dobro posušimo, še tastarejši pride zraven in mu piha na rito ker se mu bratec smili. user posted image

Bebival - bom poizkusila še to. Zdaj sem v službi, bom videla, kako bo z rito popoldne ko pridem domov. Drugače je pa starejšemu sinu Canesten takoj pomagal in se mu ni naredila nobena ranica, tamali je pa res bogi. user posted image

clock-img

07.11.2013, 08:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.11.2013, 08:50

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

tudi ribja mast lahko pomaga

clock-img

08.11.2013, 09:23

clock-img

Flavia_

pencil-img

837

Tudi nam je vedno pomagal Canesten user posted image

Be the change you want to see in the World ...

clock-img

11.11.2013, 17:17

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

Kaj pa Daktarin?
http://www.krka.si/sl/zdravila-in-izdelki/zdravila-na-recept/daktarin/1308/#title

Špelca in Mihec 9.2.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem