cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rdeč izcedek na WC papirju

clock-img

12.01.2007, 09:51

clock-img

biser

pencil-img

147

Res ne vem več kaj si naj mislim, ker sem z živci že čisto na koncu.

V torek sem imela ss, ker so  ugotovili, da je mojemu otročku po 12/5 t nehalo biti srce. Kriva naj bi bila kromosomska napaka, ampak tega ne bom nikoli 100% vedela. user posted image  Zdaj sem se komaj malo sprijaznila,da mi je bilo to usojeno in da je mogoče tudi za user posted image  bilo tako najboljše, da je narava sama končala njegovo trpljenje, čeprav me še vedno stisne pri srcu, ko vidim kje kakšno nosečnico z velikim bušijem user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je 3 dan od čiščenja in še vedno imam rjav izcedek(en dan ga ni bilo, zdaj pa se je spet pojavil). Pojavili pa so se tudi bolj močni krči (tako kot pri kakšni zelo boleči menstruaciji). Če malo več hodim ali pa sedim so krči bolj izraziti. Prej, ko sem šla na WC, pa sem na papirju opazila krvav izcedek, ki pa ga prej in ne potem več ni bilo. Zdaj pa ne vem, ali naj zaženem paniko in grem k ginekologinji, ali naj še malo počakam. Je to znak, da mi pri čiščenju niso do konca očistili maternice in da je kaj ostalo, ali je to kaj drugauser posted image  Res ne bi rada šla še enkrat čez vse to, kar sem prestala v torek, ker je bilo preveč hudo. Ne vem, če bom čustveno lahko to zdržala. Je imela katera podobne težave? Kaj ste ve naredile?user posted image user posted image user posted image  Hvala za odgovore

biser

clock-img

12.01.2007, 10:01

clock-img

teri

pencil-img

375

Če imaš krče obvezno takoj do g,ker če ne se ti bo kaj vnelo.Vem,da je hudo.Sept.sem imela abrazijo in vem kako je hudi.Hvalabogu pa mi je niso rabli delat 2x.

clock-img

12.01.2007, 10:01

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

včasih znajo biti tudi krči še par dni po ss ,ampak ti svetujem da se kar pojdi pokazati k G,saj nikoli ne veš in s tem se ni za igrati
pa moje sožalje za pikico

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem