cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

razvojni pediater-drugo mnenje

clock-img

03.03.2010, 08:33

clock-img

Matejusska

pencil-img

172

Ker z razvojno pediatrinjo v našem zdr. domu ne prideva skupaj me zanima, ali grem lahko kam po drugo mnenje? Tamala je namreč zelo trmasta poleg tega pa do tujcev zelo nezaupljiva in rabi kakšne pol ure da se novih ljudi in novega prostora navadi in zato pol stvari, ki jih obvlada, v tistih 10 minutah pregleda ne pokaže. Ko pa zdravnici povem da doma vse to že dela, mi ne verjame in me gleda kot da si izmišljujem zraven pa mi govori neke črne scenarije... Res bi rada drugo mnenje da vidim, ali naj me res tako zelo skrbi, kot pravi naša razvojna pediatrinja.

Ali privat razvojni pediater sploh obstaja? Če ne obstaja ali je kakšen privat fizioterapevt toliko usposobljen, da bi znal oceniti stanje? Raje plačam 2 uri in da ima tamala 1 uro čas da se navadi tujega človeka in da potem pokaže tisto, kar zna delat doma.

clock-img

15.03.2010, 20:21

clock-img

meduzica

pencil-img

359

obstaja privat fizioterapija in jaz mislim da, če bi ti fizioterapevtka napisala mnenje, bi bilo čisto ok Razvojni pediatrinji

clock-img

15.03.2010, 21:52

clock-img

frutolina

pencil-img

766

najlažje jo boš prepričala tako, da doma svojo malčico enostavno posnameš in potem to pokažeš dr.
Bo najbolj prepričljiv dokaz user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem