cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

razvojna ambulanta in nevrofizioterapija

clock-img

07.08.2012, 13:13

clock-img

Hinata

pencil-img

116

Za 4-mesečno deklico sem dobila napotnico za razvojno ambulanto in delovni nalog za nevrofizioterapijo. Zanima me, kakšne izkušnje imate z razvojnimi ambulantami v Ljubljani in kam naj jo naročim k fizioterapevtki. Katero priporočate? Ali eje najbolje, da se naročim v najbližjo razvojno in bodo tam povedali kam na fizioterapijo? Ali se na fizioterapijo naročiva posebej? Želim jo naročiti čim prej, da ne bova predolgo čakali, pa ne vem kako in kaj... user posted image

clock-img

07.08.2012, 21:31

clock-img

cilla

pencil-img

763

A ste dobili le napotnico za razvojno al tudi za NFT?
Za razvojno definitivno priporočam Moste, dr. Zavrlovo. 01/58 44 274 Je res taprava. Če prav razumem ta sistem, v tisti ZD, kamor greš k razvojni, tja greš potem tudi na fizio. Vsaj pri nas je bilo tako, čeravno mi nismo šli po klasičnem vrstnem redu, ampak smo začeli s NFT še pred prvim pregledom.
Ne dvomim, da vas bo dr. Zavrlova poslala tudi k dobri fizio. Štiri mesece je že več kot pravi čas za NFT, pa tako in tako verjetno ne bosta na vrsti takoj, ampak bo kaj za počakat.

clock-img

08.08.2012, 15:35

clock-img

Kat09

pencil-img

60

Če se prijaviš v Moste k dr. Zavrl, potem za NFD priporočam pediatrinjo Majo. :) Zelo prijazna in strokovna!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem