cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

razprodaje v celovcu-kdaj?

clock-img

06.07.2004, 18:52

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

pozdravljene vse srečke nosečke!

Nekje sem zasledila da so v poletnem času v Avstriji (Celovec, Vilach) razprodaje.

Zanimajo me predvsem razprodaje oblačil (in sicer v H&M). Torej če katera ve, kdaj so, bi bila vesela vsake informacije.

Pa še to, kje še kupujete oblačilca za naše :duda: razen v H&M??

Lep sončen dan še naprej!

clock-img

06.07.2004, 19:02

clock-img

Anonimen

baje da so že:) nisme pa prepričana...
lp,:fis:

clock-img

06.07.2004, 22:30

clock-img

Anonimen

tudi maruška je rekla v zgornejm postu, da so razprodaje v grazu že(center West). h&M tudi do 70%, poltne majčke od 1,90€.
lp,:fis:

clock-img

07.07.2004, 11:08

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Ja sej jest sem bla tut mal zmedena, nekje sem zasledila, da so že (predvsem Gradz), potem pa sem še nekje na RR zasledila da so razprodaje od 15.7. naprej.

Pa da ne bom padla not, ko ravno ne bo nič, ali pa že vse razprodano, sem se raje obrnila na vas:))Čeprov še vedno ne vem za Celovc in Vilach (H&M, C&A);) Torej če kdo točno ve, še vedno zelo zaželjena informacija!!

pa še eno vprašanje za mamice, ki hodite po razprodajah, ali so taisti dan ko se začnejo kaj hude gužve???

Hvala vsem za vaše izkušnje in mnenja!

LP

clock-img

08.07.2004, 08:04

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Za otročke imejo tudi v C&A, med letom se mi zdi celo cenejši kot H&M, ne vem pa kako je pri razprodajah.

Lp Lunca

clock-img

08.07.2004, 08:13

clock-img

janaja

pencil-img

392

A mislite da bom še pravočasna na razprodajah čez en jutri 14 dni ko pridem iz dopusta????????:)

clock-img

08.07.2004, 08:29

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

punce, razprodaje so ŽE v Celovcu in tako, je pa že dosti pobrano, ker že nekaj časa trajajo in tako.

Prevereno iz prve roke;)

pa-pa, Mina1, 7t

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem