cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

razne rese in podobni grmicki v lonckih

clock-img

06.09.2007, 23:12

clock-img

Anonimen

Kaj od tega imas lahko v stanovanju? Lahko je na direktni svetlobi ali pa stran od okna, zalivanje enkrat na sto let, ko se celo spomnim (ceprav zdaj imam novo flasko user posted image ) , pa kr toplo .. Vsec so mi te mali grmicki, zeleni, ne cvetoci, pa rese .. A to sploh uspeva v stanovanju?

Zdaj imam namrec 4 razlicne kaktuse z bodicami, pa bozicni kaktus, ki mi nic ne cveti, pa dve taki mesnati rozici (ena je nova, moram se prilepit slikco, ker ne vem, kolkrat moram zalivat), doba kalanhoj je mimo, ker se mi ne da skoz zalivat in trgat posusenih cvetkov stran. Totalno neresna sem postala user posted image

LP

clock-img

07.09.2007, 06:54

clock-img

gumbek

pencil-img

298

No te rastline imaš lahko zunaj na okenski polici ker notri ne uspevajo lahko pa si izbereš v kaliji različne mini rožice,v mixu so tudi nezahtevne vmes, tako lahko vzameš kakšen bršlan ali podobno...

Firbec sem!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem