cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

razmik premih trebušnih mišic

clock-img

18.03.2009, 08:34

clock-img

harley

pencil-img

78

Hej nosečke!

Povejte mi, če je katera to že opazila v času svoje nosečnosti? Men je zdaj to povedala fizioterapevtka v MŠ. Do sedaj sem mislila, da me peče predel nad popkom zato ker se pač trebušček veča...a to zgine po porodu oz. po določenem času? In kako to vpliva na sam porod?

Ej pojma nimam zakaj se gre, na približno ti nekaj povejo pol te pa pustijo vsega zmedenega....

clock-img

18.03.2009, 09:44

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ja, to se zna zgoditi.
Pri meni se je v drugi nosečnosti to zgodilo zaradi ogromnega otroka (5kg),po porodu je bil razmik še 5 prstov. Še fizioterapevtka v porodnišnici je bila presenečena. Zdaj sem skoraj 1 leto po porodu in je razmik še pol prsta.

Po porodu gredo mišice počasi nazaj skupaj, pa vaje za globoko trebušno mišico moraš delati, ne vem pa kako vpliva na porod. Jaz se tega razmika pred porodom niti nisem zavedala.

clock-img

18.03.2009, 09:46

clock-img

oktoberka

pencil-img

1152

Ah, to ni nič takega! Men je tud v prvi nosečnosti na telovadbi v zd Fužine rekla da mam razmaknjene mišice in da bom kao težje rodila, ampak nisem prav nič težko rodila, pa tud drugače je blo vse ok.  To gre takoj po porodu nazaj., Ne se bat, ni nič hudega. Samo peče malo.. pa malo glej da ko se z ležečega položaja dviguješ, da se najprej prevališ na bok in se potem dvigneš. Da ne napenjaš po nepotrebnem trebušnih mišic!

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

clock-img

08.04.2009, 13:23

clock-img

2srcka

pencil-img

321

To ne gre takoj po porodu nazaj. Nekateri pravijo da nikoli ne gre nazaj v prvotni položaj. Jaz sem imela po porodu razmika en prst, me pa nikoli v nosečnosti ni nič peklo.

clock-img

21.04.2009, 02:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem