cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

razlika med samonapihljivimi bl.

clock-img

06.06.2008, 08:14

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Kot sem že v naslovu napisala-me zanima,kakšna je razlika ker ene so ful drage druge ne-na kaj moram gledat ,da ne kupim narobe oz. slabo blazino in kere firme so vredu in niso preveč drage

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

06.06.2008, 08:25

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi smo kupili eno x firmo za Mirno, bila je 20 €, pa smo rekli OK, za tolk mejhnega, brez kakšne hude lastne teže bo OK. Ampak ni bilo OK.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

06.06.2008, 08:54

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Zelo pomembna je debelina. Tukaj raje ne šparat. Npr. jaz sem bila bolj "gorenjka!" zase in sem vzela 3.5 cm, moj si je pa kupil 5 cm....no rezultat je, da sem jaz ponoči skoz na njegovi, ko kampirava...user posted image se vsaj stiskava....user posted image

clock-img

06.06.2008, 08:55

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Aja, če je draga blazina ni nujno ok. Moj je vzel neko drago (ene kr priznane firme, pa ne vem zdej katere), pa se sploh ni napihnla, smo mogli zamenjat.

clock-img

06.06.2008, 14:39

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Debelino 5 cm dobiš tudi za 20€ -tak da -kaj moramo še pazit-pojma nimam v čem je razlika user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

06.06.2008, 20:16

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

kaj mi nihče ne zna svetovatuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

09.06.2008, 14:38

clock-img

hisnik

pencil-img

14

v trgovini jo raztegni pač da vidiš kako izgleda in kakšna bo trdota napihnjene blazine, pol pa mal po "občutku"

clock-img

09.06.2008, 14:40

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Ja, laubica, hišnik ima delno prav. Jaz sem se tudi že po tleh po trgovinah valjala, no, po teh armičih, seveda, ampak mi še sedaj ni jasno. Meni je bilo na vseh ful trdo, potem pa ne vem ...

clock-img

09.06.2008, 15:03

clock-img

hisnik

pencil-img

14

....ne vidim razloga zakaj je ne bi pregledal in mal stestiral, ja saj jo boš kupil če je res v redu ane ! Saj jo moraš plačat saj ni nič zastonj pa četudi je le 20e!!! 
Morda pa se lahko dogovoriš s trgovcem da jo doma stestiraš pa jutri vrneš če ne bo v redu. Če je dober trgovec in ve kaj prodaja se bo vse dalo dogovorit.

clock-img

09.06.2008, 19:46

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Ja, hišnik, saj jaz se čisto strinjam s teboj. Jaz sem se res valjala po njih, če si mislil mogoče, da je bilo to mišljeno sarkastično. No, ni bilo.

In  res bi bilo najbolje, če bi ti jih dali domov za sprobat, se strinjam.

clock-img

09.06.2008, 20:57

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Ja hvala obema -bomo probali če se bo to dalo -samo ne verjamemuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

10.06.2008, 13:43

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Kako pa je s temi blazinami, ki so v novem Intersportovem katalogu, znamke McKinley oz. Camper 180 Air? Ali kdo pozna ali uporablja?

ROŽICA

clock-img

10.06.2008, 16:42

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Pazite, da so te komore za zrak čim manjše, da ne ratajo take bule kot pri oblazinjenem pohištvu... Skratka, ko je blazina napihnjena mora biti ravna in ne "buhtljasta" user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

10.06.2008, 19:52

clock-img

.Anonimna.

pencil-img

102

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Kako pa je s temi blazinami, ki so v novem Intersportovem katalogu, znamke McKinley oz. Camper 180 Air? Ali kdo pozna ali uporablja?

jaz je ne poznam, ampak sigurno ne bi vzela take, ki je samo 2,5 cm debela. Glej, da je vsaj 5 cm debela.

clock-img

10.06.2008, 21:46

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

IZVIRNO SPOROČILO: viv

Pazite, da so te komore za zrak čim manjše, da ne ratajo take bule kot pri oblazinjenem pohištvu... Skratka, ko je blazina napihnjena mora biti ravna in ne "buhtljasta" user posted image

no to je ze dober nasvet-še več prosimuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem