cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

razlika med ipod in mp4

clock-img

08.10.2007, 23:12

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Lepo prosim, če mi kdo razloži v čem je fora ipod-a.

clock-img

08.10.2007, 23:41

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Lepši je od kakega drugegauser posted image .

Drugače je pa pač mp3 (shuffle)  ali mp4 (nano) player. Pač Applov in lepši. Sem že rekla to, neuser posted image .

clock-img

08.10.2007, 23:45

clock-img

blustar

pencil-img

215

Brand. Apple pač zna marketing

clock-img

08.10.2007, 23:51

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ja, znajo. Še mene so sfintirali, pa sicer nikoli ne padem na imidž. Tokrat sem pa na celi črtiuser posted image .

clock-img

09.10.2007, 08:50

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Torej ipod in mp4 je ista pogruntavščina?

PDP 5.1.2007

clock-img

09.10.2007, 09:35

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Recimo takole: imaš televizijo, potem pa imaš firme in modele (Gorenje, Samsung, Sony itd, modelov ne poznam.). Potem pa imaš mp3/mp4 player (mp4 prikazuje poleg glasbe še filmčke) in spet različne firme, ki to izdelujejo, in različne modele. Firma Apple dela iPod shuffle (mp3) in iPod nano (mp4). Imaš pa še malo morje drugih firm in modelov v zelo različnem cenovnem razponu. Upam, da se nisem kje zaklala pri razlagiuser posted image .

Shuffle stane recimo okoli 80€; cene drugih se začnejo nekje pri 30€ in sežejo vse do 200€ in več.

Malo za primerjavo:

http://www.enaa.com/oddelki/avdioVideo/dept.asp?dept_id=690

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem