cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

razgovor- znanja

clock-img

29.05.2007, 19:12

clock-img

samomi

pencil-img

39

Jutri imam razgovor in me nakaj zanima. Zahteva se zelo dobro poznavanje angleškega jezika. Imam VI. stopnjo izobrazbe in sem imela angleščino kot drugi jezik, sem se je pa zelo veliko naučila. Bi pomagalo, če rečem, da se bom vpisala v nadaljevalni tečaj?
Zahteva se tudi zahtevno poznavanje dela s tabelami, preglednicami, bazami podatkov. V excellu znam delati, sedaj pa me zanima kaj se smatra pod zahtevno delo  in ali se da tega naučiti v službi od sodelavcev..
Lepo prosim čim prej za odgovore. Hvala

clock-img

29.05.2007, 19:15

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Baze podatkov so nekaj drugega kot excel. Pa tudi v excelu je cel kup funkcij (npr. kaka statistika, vrtilne tabela, makri) ki jih večina ne uporablja. Baz podatkov je malo morje različnih in jih ni kar tako enostavno naučiti se jih uporabljati od sodelavcev.

clock-img

30.05.2007, 16:01

clock-img

samomi

pencil-img

39

kje bi se pa dalo naučiti delati z bazami podatkov? Na kateri šoli? 

clock-img

30.05.2007, 18:58

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Prvo morate ugotoviti katere baze podatkov mislijo, potem pa se malo pogledati za tečaji računalništva.

Če mislijo ms access, pote vam npr. kaj oraclovega nič ne koristi.

Potem pa pobrskate na

www.portalznanja.com

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 30.5.2007 19:00:36 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem